Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 #296774 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Multi-Head.pl [DD2+COD+BF4][R.E.S.E.T::L.V.L/O.D.Z.N.A.K] 1shot1kill.pl Twój nick podczas gry: delek Godzina, data zdarzenia: 14.02.2015 - 09:30:37 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 37.152.18.157 Uzasadnienie: cześć. Ponownie dostałem bana który dostał ktoś inny a mam ja.Kiedy próbuje wejść na serwer Multi-Head [COD MOD 400 LVL],pojawia mi się informacja ze dostałem bana. Na adresie który znajduje się we wzorze rownież nie grałem.Nic nie rozumiem ponieważ kiedy grałem ostatni raz nie dostałem żadnej informacji o banie.Kiedy wszedłem na serwer pojawia się komunikat: Kicked: You are BANNED. Check your console . Postanowiłem wejść na forum i zobaczyć z jakiego powodu dostałem bana i na ile.Jak wszedłem zobaczyłem ze bana dostał kto inny nie ja.Dostał go ,~KVS!ARZ~,,, który ma taki sam ip jak ja.Dostał go w powodu czitów na zawsze. Mógłbym prosić o zdjęcie bana.Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Marca 2015 #296806 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam. Nie ma możliwości zdjęcia bana. Nie odbanujemy czitera. Proszę podać swoje IP oraz SID. Do tego zresetować router w celu zmiany IP. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Marca 2015 #296992 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 przypominam że masz 24 godziny na zresetowanie routera , potem jedyną opcją na UB bedzie 100 reklam dla sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297025 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ban na to IP jest z 14.02.2015 jeżeli to nie ty grałeś pod nickiem ~KVS!ARZ~ to koledzy wyżej już napisali co musisz zrobić aby grać u nas . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297026 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297027 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi