j0!nt Napisano 29 Marca 2015 #296559 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Nick: JBMNT|j0!nt Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na wielu serwerach i myślę ,że jestem w miarę doświadczony. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Chciałbym pełnić funkcję admina dlatego ,że często jak gram to widzę jakieś reklamy i odpały które zaśmiecają serwer. Chciałbym nieść pomoc graczom oraz serwerowi. Najwięcej cheaterów gra właśnie wieczorami gdy żadnego admina nie ma więc myślę ,że się przydam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3h w tygodniu czasami dłużej. W weekendy jest to od 4-5 h ale licząc czas ogółem a nie ,że cały czas te 4h na serwerze ja tak wchodzę na 1,5h później zajmuję się czymś innym i po jakimś czasie wchodzę znowu ,wiadomo o co chodzi. Kontakt: steam: drchris88 / forum / gg ale na gg rzadko bywam więc najlepiej będzie przez steama/forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=JBMNT%7Cj0%21nt Z góry mówię wiem ,że za długo tutaj nie jestem ale chciałbym spróbować. Aktywność na forum staram się poprawiać każdego dnia. ______________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 30 Marca 2015 #296654 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ja narazie na neutral -ja widuje adminow wieczorami -daj sie poznac masz lekko ponad wymagane godziny to i tak malo -i to forum do poprawy +widuje cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 30 Marca 2015 #296782 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jestem na neutral jak na razie. Cheaterow zgłaszasz na u@ po twoim GT widać ze trochę grasz i to masz u mnie na +. Nie znam cie za bardzo i ostatnio cie nie widywalem to na -. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Marca 2015 #296816 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ja również jestem neutralny. Grasz, zgłaszasz, wymagania spełnione, niby wszystko spoko, ale niekiedy trochę Cię ponosi i używasz wulgaryzmów. Musisz trochę nad tym popracować. Postanowiłem jednak zmienić zdanie. Jest on obecnie najlepszym kandydatem n to stanowisko. Wulgaryzmy da się opanować. Jeżeli byłyby wątpliwości zawsze może wstąpić w nasze szeregi na okres próbny. Masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Marca 2015 #296890 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 A ja jestem w przeciwieństwie do panów wyżej na tak. + Jest często na serwerze co pokazuje wyzerowana już topka, + Nie łamie regulaminu ani nie sprawia problemów, wiadomo, każdemu może sie zdarzyć przeklnąć a to nie jest jakimś większym - + Będzie miał kto mnie zastąpić podczas mojej długiej nieobecności, + Ogarnia typek co się dzieje, zgłasza często na u@, + Ziomek jest miy, nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby kogoś obrażał, lub miał z kimś konflikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 #297077 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Na tak Często widuje na serwerze Jest miły i kulturalny Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 31 Marca 2015 #297165 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Grasz tu od około 2 tygodni i już podanie? Hmm.. pograj trochę. Jak na razie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 1 Kwietnia 2015 #297903 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja jestem na neutral. Wymagania masz spełnione. Godziny masz. Ale za to często Cie ponosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 1 Kwietnia 2015 #297937 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja na nie. Admin ma dawać przykład a widziałem już kilka razy jak używasz wulgarnych słów i w ogóle często łamiesz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Kwietnia 2015 Premium VIP #298900 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wymagania spełniasz, aktywność na serwerze jest ale mam wątpliwości co to Twojej kultury. Dostaniesz admina, lecz na okres próbny 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Kwietnia 2015 Premium VIP #298901 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi