Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #295901 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam ... Grając sobie na DD2 #1 dostałem kicka z powodem: Miałem spoczko staty i nagle ten " Pseudo" admin mi dał kicka z powodem " Pojawiam sie i znikam " ... Czy to jest normalne ?? No ludzie dajcie normalnie pograć to że kogoś zabije to nie znaczy że możecie mi dawać kicki z takim powodem ... Proszę o wyjaśnienie mi tego i ogarnięcie admina ... Data i godzina: 28 marca 2015 około 14;15 Nick admina/gracza, który zawinił: No właśnie nie wiem bo przy kicku nie pisze dlatego niech h@ sprawdzi logi Dowody: Jest wyżej zdjęcie Świadkowie: No cały serwer widział jak dostałem ten powód ;c Uzasadnienie: Proszę wyjaśnić dlaczego dostałem z takim powodem kicka ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Marca 2015 #295915 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Proszę zastosować się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 #295995 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Proszę zastosować się do wzoru. Dostosowano. Czy może admin dający kicka się wypowiedzieć dlaczego taki powód ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Marca 2015 #296003 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Nie róbmy z tego afery, że dostałeś kicka tutaj zamieszczam informacje dla tego admina, że spotka go kara za bezsensowne kicki. Bana nie dostałeś nie ma co się bulwersować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Marca 2015 #296004 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi