Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 #295490 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nick podczas grania: Apacz Godzina, data zdarzenia: 16:50 27.03.2015r Mapa: de_dust2 Serwer: DD2+COD+BF4 Link do screenów: Brak (nie zostały zrobione) BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 35 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin F.I.G.H.T.E.R.. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Apacz [AMXBans] Reason : ' AKTYWNY ! ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 674971891 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.28.226.67 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check Pytam się ile razy można banować ciągle tą samą osobę? Kto byłby taki głupi i czitował na 190+ lvl? Przez nieudolnych adminów tracę tylko diamenty. Ogarnijcie się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Marca 2015 #295501 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Zapraszam admina F.I.G.H.T.E.R. do wyjaśnienia sytuacji, admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 27 Marca 2015 #295522 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Niestety moja pomyłka ,gdy sprawdzałem w amxbans nie spojrzałem na date ,kiedy mial ostatni raz wstawic ss.Czekam na kosekwencje mojego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 27 Marca 2015 #295530 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Admin otrzyma odpowiednią adnotację w odpowiednim dziale. Za utrudnienia w grze przepraszamy. Ps proszę o ub dla gracza, ponieważ nie mam jak dostać się do komputera by dać ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Marca 2015 #295527 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi