Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295065 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Twój nick podczas gry:Dem0n Godzina, data zdarzenia:Przed chwila Mapa:A;Alexandria STEAM_ID / IP: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed 7 sek. de_alexandra' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:2035672435' [AMXBans] Twoje IP: '95.40.2 Uzasadnienie:Dostałem bana na 30 min za skanowanie A ja nie skanowałem tylko przez bramę wybijałem gości A to jest różnią Jak we mnie strzelają to huj nie widzicie tego nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2015 #295102 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Hmm zachowaj kulturę na forum jesteś..... A co do tego "A ja nie skanowałem tylko przez bramę wybijałem gości" różnica niby jest, lecz chodzi o to, że mapa jest mała, a raczej ma blisko respy, a strzelanie przez te wejścia pomiędzy drzwiami jest brane akurat jako "skan". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295112 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 A jak oni we mnie strzelali ? to miałem stać i czekać aż mi zabija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Marca 2015 #295270 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate przez pierwsze 7 sekund rundy. Nie widzę tutaj tej mapy. Ban nie słuszny, dawno minął. Następnym razem prosiłbym o trzymanie się zasad panujących na serwerze, ale pamiętajmy o rozsądku i grze fair play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Marca 2015 #295271 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi