Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295032 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 cześć.Kiedy próbuje wejść na serwer Multi-Head [COD MOD 400 LVL],pojawia mi się informacja ze dostałem bana.Nic nie rozumiem ponieważ kiedy grałem ostatni raz nie dostałem żadnej informacji o banie.Kiedy wszedłem na serwer pojawia się komunikat: Kicked: You are BANNED. Check your console . Postanowiłem wejść na forum i zobaczyć z jakiego powodu dostałem bana i na ile.Jak wszedłem zobaczyłem ze bana dostał kto inny nie ja.Dostał go ,,jestem snajperem tutaj,, ktory ma taki sam ip jak ja.Dostał go w powodu czitow na zawsze.Czemu na dwoch komputerach jest taki sam ip i czy mógłbym prosić o zdjęcie bana.Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Marca 2015 #295040 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Marca 2015 #295042 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Najpierw zastosuj się do wzoru, a potem pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Marca 2015 #295050 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Na poprawienie wzoru masz 24h, w przeciwnym razie odwołanie trafi do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Marca 2015 #295536 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Brak wzoru, oraz zainteresowania zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Marca 2015 #295537 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Marca 2015 #296438 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi