Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294773 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nick:Wobbu Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): nigdy nie byłem Znajomość AMXX (W skali 1-10): nigdy się tym nie zajmowałem, mam kumpla co się na tym zna, poduczy, kilka koment na bany to nie problem Staż w CS-sie: ponad 5lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Irytują mnie gracze na serwerze....Administracja kończy się na Czarnej i Kain'ie....Masa cheaterów, co chwile jakieś problemy. Nie mam do końca godzin, ale moim zdaniem każda w miarę oagrnięta osoba, która dosyć częstą jest na serwerze się przyda, bo nie można grać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ponad godzina Kontakt: Konto steam Wobbu Proszę o szybkie rozpatrzenie mojego podania, jeśli nie ja to niech np. Gumis dostanie szybko admina, bo prawdopodobnie jeśli nadal to będzie tak wyglądać zmienię serwer i możliwe, że inni gracze również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294791 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nie masz 100h. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Marca 2015 #294825 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak wymaganych 100'u godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi