Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294766 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:2700 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ogarniam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 godz Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuziczkoF Napisano 25 Marca 2015 #294784 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeszcze bym się nie dawał Ci szansy, bo wstrzymujesz się z przeklinaniem ale nie wiem jak długo wytrzymasz z tym na serwerze. Tydzień bez jakiś wybryków to może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 25 Marca 2015 #294795 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Powiem tak podanie zbytnio nie przekonujące 10 AMXX ? umiesz pisać pluginy itp ?. Zauważyłem że przez te 2 tyg jakoś taki agresywny nie byłeś czekamy na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondo Napisano 25 Marca 2015 #294813 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wiem że nie gram teraz, ale Prosiaczek grał za "moich czasów" Napisze tylko jedno. Trochę nie przekonujące podanie, podania trzeba pisać jak "SW". Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:2700 - Grasz już 2700 godzin, minut, dni? Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ogarniam - Każdy dobry gracz ogarnia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 godz Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294850 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja to bym dał mu tą szanse ale pamiętaj jak już dostaniesz tego admina to masz tylko tą jedyną szanse i jak zrobisz jakiś wybryk to polecisz Tyle z mojej strony Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #294975 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jeszcze bym się nie dawał Ci szansy, bo wstrzymujesz się z przeklinaniem ale nie wiem jak długo wytrzymasz z tym na serwerze. Tydzień bez jakiś wybryków to może "Jeszcze bym się nie dawał ci szansy" Czytaj zanim opublikujesz post. Było mineło teraz jest kultura,wyzywałem kogoś teraz pokaż mi go,udowodnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #294976 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Powiem tak podanie zbytnio nie przekonujące 10 AMXX ? umiesz pisać pluginy itp ?. Zauważyłem że przez te 2 tyg jakoś taki agresywny nie byłeś czekamy na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #294979 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Wiem że nie gram teraz, ale Prosiaczek grał za "moich czasów" Napisze tylko jedno. Trochę nie przekonujące podanie, podania trzeba pisać jak "SW". Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:2700 - Grasz już 2700 godzin, minut, dni? Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ogarniam - Każdy dobry gracz ogarnia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 godz Kontakt:Steam "Wiem że nie gram teraz, ale Prosiaczek grał za "moich czasów" jakich czasów ja cię nie pamiętam Podanie trzeba pisać jak ŚW od kiedy admini na to patrzą? Admin patrzy żeby kandydakt na admina umiem wszystko to co jest potrzebne żeby ogarnąć serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #294980 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja to bym dał mu tą szanse ale pamiętaj jak już dostaniesz tego admina to masz tylko tą jedyną szanse i jak zrobisz jakiś wybryk to polecisz Tyle z mojej strony Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 26 Marca 2015 #295116 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Prosiaczku wczoraj jak wbiłem na server słyszałem co mówiłeś na mikro... Kultura u cb jest jedynie podczas pobytu adminów lub ogarniętych graczy, którzy mogą o tym wspomnieć w innych przypadkach języka nie wstrzymujesz AMX 10? Kurcze szczerze wątpię, ale co ja tam wiem Posty=7 w tym 5 to posty z tego podania więc chyba sobie odpuszczę popieranie twojej osoby... 101% na nie, takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 26 Marca 2015 #295124 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Eh Prosiaczku mówiłeś że poprawisz swoją kulturke na serwerze ale coś Ci to niestety nie wyszło i jestem zmuszony odrzucić podanie. Po tym co usłyszałem co mówiłeś przez mikro to masakra. //ODRZUCAM// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 26 Marca 2015 #295125 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362145 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi