Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294744 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 witam, mam taki problem że na mojej przeglądarce nie mogę wejść na forum, ponieważ wyskakuje mi : SQL Error An error occured with the SQL server: This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. ? Return to the index Proszę o rozwiązanie problemu ponieważ u siebie nie mogę wejść. Problem występuje na Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 #294746 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja przedwczoraj miałem to samo przez 2 godziny na firefox'ie więc wątpię żeby była to wina chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294749 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 dobra błąd narazie ustąpił. do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 #294752 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Marca 2015 #294763 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Gdy forum jest zbyt obciążone dzieje się właśnie coś takiego. Zazwyczaj trwa to kilka minut. Wybaczcie, że w zamkniętym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi