Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 #294131 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 bez podstawne banowanie na serwerze ''Fleshe celowe + nagminne przeklinanie. (Dowody posiadam).'' Chciałbym zobaczyć te dowody a te fleshe sobie wymyslila bo był jeden przypadkowy a podala w liczbie mnogiej dopisując ze celowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 #294133 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wzór albo temat leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Marca 2015 #294134 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pokaże screeny (dowody) na życzenie pana bednarka nawet bez wzoru, nie ma problemu . 1. Ban dawno minął, płacz o bana na 30 minut, to uwielbiam <3. 2. Dowody przedstawiam poniżej: RADZĘ NASTĘPNYM RAZEM UŻYWAĆ RADARU . 3. Kolejną sprawą jeszcze jest pewien screen: Pan @TopekZDR kilka dni temu napisał mi na PW wiadomość z tym, co na screenie jest w ' ', także jestem w tysiącach procentach pewna, że kierował nick w stosunku do mojej osoby, a mnie osobiście to obraziło ;]. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 #294135 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 no tak flesh był jeden wiec czemu podalas w liczbie mnogiej dopisując ze celowo a ten nick może znaczyc wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 #294136 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 no i te twoje nagminne przeklinanie ja tam widze 1 zdarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 #294137 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Z tego co widzę to dowody są. Na ss'ach wszystko widać, z tego co wiem to uczepiłeś się do Danke:*. Ban dawno minął a po drugie dalej nie widzę wzoru tak więc skarga nie słuszna. Następnym razem przemyśl czy warto taką skargę pisać tym bardziej, że to ban tylko na 30 minut. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 #294138 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi