Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Podanie o Administatora

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam, to PODANIE JEST TYLKO I WYLACZENIE DLA ADMINISTRATORA FORUM!

PROSIŁ BYM ABY TYLKO ON MÓGŁ SIĘ POD NIM WYPOWIEDZIEĆ.

Imie: Karol

Odkąd na Multi-Head. : Od dzisiaj ale nie pierwszy raz w taki sposób zostałem przyjęty.

Dlaczego właśnie ja ?:  Ponieważ jest jeden Administrator na tak duzą sieć, którą pewnie i tak nie łatwo mu samemu ogarnąć,Jestem osobą w sam raz na to stanowisko ! Mianowicie : mam doświadczenie,jestem osobą ogarnięta oraz umiem rozkręcic i ogarnąć tak dużą sieć.

Czy miałem kiedyś H@ ?: Tak i to nie jednokrotnie,jeśli Administrator sobie zażyczy mogę dać Link do forum gdzie posadalem H@ :). H@ to nie ranga dla zabawy,to duża odpowiedzialność którą dysponuje.

Kontakt : GG :  51966383

Steam : xbigos77

Coś od siebie : Jestem osobą ogarniętą,jak już pisałem,Dam z siebie wszystko aby na tej sieci po prostu było więcej luzu,mianowicie aby Administrator miał dla siebie więcej czasu (Ja czasu mam bardzo dużo). Postaram się przynieść za sobą więcej graczy,oraz pilnować aby nikt nie łamał regulaminu,chciałbym stworzyć bardzo miłą atmosferę

Ile czasu jestem w stanie poswiecin dla Multi-head : No jeżeli mnie przyjmiecie to od 5-10 godzin na samym forum :)

Jestem ogarnięty w serwerach więc będę biernie wgrywał pluginy/mapy/oraz inne rzeczy zwiazane z serwerem

W Counter-Strike gram 5 lat,ale 3 lata poświęciłem na bycie H@ :)

myślę że moje podanie nie bedzie wyśmiane,iż nie mam wymagań (ale to dla mnie nie problem)

Jak już wspomniałem najbardziej interesuje Mnie decyzją Administratora Sieci.

Gorąco pozdrawiam :).

Jeśli napisałem w złym dziale,prosił bym o przeniesinie postu.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...