NaTeOooO Napisano 22 Marca 2015 #293358 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick:NaTeOWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem):Moim zdaniem moje doświadczenie w byciu adminem jest bardzo duże, ponieważ niejednokrotnie posiadałem admina na rożnych serwerach(na tym serwerze juz kiedys mialem admina ), ponadto dobrze znam sie na amx,posiadałem własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10):8Staż w CS-sie:4-5 lat z przerwamiSteam / NonSteam: Oczywiscie ze STEAM Dlaczego Ty:Jak już mówiłem mam sporo doświadczenia, spotykam duzo cheat'ow gdy nie ma admina na serwerze, ludzie kladą miny na drabinkach itp Trzeba tez zachowac kulture na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dokładnie nie powiem bo roznie gram . To juz mozna sobie zobaczyć na gametracker Kontakt:PW,GG.Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/NaTeO/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Marca 2015 #293365 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Cóż tutaj jestem na TAK. Gdy miał admina nie miałem większych zastrzeżeń. Do tego ostatnio aktywny zarówno w grze jak i w zgłaszaniu steam/u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 #293380 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Skoro wymagania są spełnione,można dać mu szansę Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Marca 2015 #293389 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja również jestem na TAK Miał tutaj admina Zgłasza na u@ Przestrzega regulaminu Chociaż dziwi mnie to, że składałeś podanie na COD 200 i zostało ono odrzucone, to teraz składasz tutaj. Ale to nic, to już twoja sprawa Powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 22 Marca 2015 #293404 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jestem na tak, + Wszystkie wymagania spełnia, + Widzę go często na serwerze, + Jest ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoxuHS Napisano 22 Marca 2015 #293439 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Może i grałeś tu i miałeś admina, ale le wróciłeś po dłuższym czasie i od razu ponownie chcesz zostać adminem? Fakt wymagania spełnione, ale dopiero co wróciłeś na serwer. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 22 Marca 2015 #247725 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Tez jestem na tak. Wymagania spełnione. Często go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 22 Marca 2015 #293468 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jestem na nie. Masz premium więc potrzebujesz tylko 20h. Ja wiem. Ale nie którzy Cię nie znają . Daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 22 Marca 2015 #293575 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jestem na Nie. Rzadko cię widuję i nie znam cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Marca 2015 #294261 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi