Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Problemy ze zrzutami ekranu [Steam]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam problem, mianowicie chodzi o to, że gdy chcę w grze zrobić zrzut ekranu, klikam F12, ss'y pokazuje mi się że zrobione, lecz wychodzą całe czarne. Proszę o pomoc, ten problem występuje na steam.

Napisano

Właśnie o to chodzi, że nie, wpisuje "zrzuty ekranu wychodzą czarne", to mi wyskakują tematy o cziterach, którzy zamiast ss wrzucają czarne screeny, nic o moim problemie.

Napisano

Windows 7 32 bity Home Premium, nie, robię po prostu w grze, gram gram, wciskam f12 i miniatura na dole po prawej pokazuje mi sie, że pomyślnie zrobiono zrzut ekranu, lecz jest on cały czarny.

Napisano

Okej, sory, że tak długo nie odpowiadałem, lecz miałem problemy z komputerem. Zedytuję i powiem czy to pomogło.

@ Reinstalowałem cs i niestety nie pomogło, lecz zapomniałem dodać ważną rzecz. Zmieniałem system z XP na Win 7, i na win 7 cs nie chciał mi się odpalić, bo jakimś cudem nie można było obsłużyć grafiki OpenGL a każdy wie jak się gra na Software. Poczytałem o tym trochę w internecie i poradzili, żeby zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Sterowniki miałem najnowsze, więc postanowiłem, że ściągnę sobie sterowniki od Visty, odziwo cs działał i nadal działam na sterach od visty. Czy te czarne zrzuty ekranu mogą być od złych sterowników? 

Napisano

Okej, sory, że tak długo nie odpowiadałem, lecz miałem problemy z komputerem. Zedytuję i powiem czy to pomogło.

@ Reinstalowałem cs i niestety nie pomogło, lecz zapomniałem dodać ważną rzecz. Zmieniałem system z XP na Win 7, i na win 7 cs nie chciał mi się odpalić, bo jakimś cudem nie można było obsłużyć grafiki OpenGL a każdy wie jak się gra na Software. Poczytałem o tym trochę w internecie i poradzili, żeby zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Sterowniki miałem najnowsze, więc postanowiłem, że ściągnę sobie sterowniki od Visty, odziwo cs działał i nadal działam na sterach od visty. Czy te czarne zrzuty ekranu mogą być od złych sterowników? 

Mogą być. Ściągnij sobie Virtual Boxa, zrób w nim dysk, a następnie zainstaluj na nim Windowsa 7. Zrób wszystko na tym nowym systemie, tak jakbyś dopiero co kompa sformatował i wtedy odpal na nim CS'a. Jeśli pomoże to znaczy, że coś na twojej głównej instalacji windowsa jest problemem (bo na świeżej instalce w VB działa), jeśli problem będzie tam występował.. To będziemy myśleć.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...