brOOk3n Napisano 22 Marca 2015 #293350 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam, mam problem, mianowicie chodzi o to, że gdy chcę w grze zrobić zrzut ekranu, klikam F12, ss'y pokazuje mi się że zrobione, lecz wychodzą całe czarne. Proszę o pomoc, ten problem występuje na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Marca 2015 Autor #294155 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 @ refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Marca 2015 #294169 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 W sumie pierwszy raz się z takim czymś spotkałem, nie ma nic na google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Marca 2015 Autor #294238 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Właśnie o to chodzi, że nie, wpisuje "zrzuty ekranu wychodzą czarne", to mi wyskakują tematy o cziterach, którzy zamiast ss wrzucają czarne screeny, nic o moim problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Marca 2015 #294350 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Czy podczas zrzutu ekranu minimalizujesz cs? I jakiego masz windowsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Marca 2015 Autor #294793 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Windows 7 32 bity Home Premium, nie, robię po prostu w grze, gram gram, wciskam f12 i miniatura na dole po prawej pokazuje mi sie, że pomyślnie zrobiono zrzut ekranu, lecz jest on cały czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Marca 2015 #294803 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 myślę, że problem leży w cs i będziesz musiał go przeinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 #294862 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Daj znać czy to co kolega wyżej napisał pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 28 Marca 2015 Autor #295914 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Okej, sory, że tak długo nie odpowiadałem, lecz miałem problemy z komputerem. Zedytuję i powiem czy to pomogło. @ Reinstalowałem cs i niestety nie pomogło, lecz zapomniałem dodać ważną rzecz. Zmieniałem system z XP na Win 7, i na win 7 cs nie chciał mi się odpalić, bo jakimś cudem nie można było obsłużyć grafiki OpenGL a każdy wie jak się gra na Software. Poczytałem o tym trochę w internecie i poradzili, żeby zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Sterowniki miałem najnowsze, więc postanowiłem, że ściągnę sobie sterowniki od Visty, odziwo cs działał i nadal działam na sterach od visty. Czy te czarne zrzuty ekranu mogą być od złych sterowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Marca 2015 #296030 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Okej, sory, że tak długo nie odpowiadałem, lecz miałem problemy z komputerem. Zedytuję i powiem czy to pomogło. @ Reinstalowałem cs i niestety nie pomogło, lecz zapomniałem dodać ważną rzecz. Zmieniałem system z XP na Win 7, i na win 7 cs nie chciał mi się odpalić, bo jakimś cudem nie można było obsłużyć grafiki OpenGL a każdy wie jak się gra na Software. Poczytałem o tym trochę w internecie i poradzili, żeby zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Sterowniki miałem najnowsze, więc postanowiłem, że ściągnę sobie sterowniki od Visty, odziwo cs działał i nadal działam na sterach od visty. Czy te czarne zrzuty ekranu mogą być od złych sterowników? Mogą być. Ściągnij sobie Virtual Boxa, zrób w nim dysk, a następnie zainstaluj na nim Windowsa 7. Zrób wszystko na tym nowym systemie, tak jakbyś dopiero co kompa sformatował i wtedy odpal na nim CS'a. Jeśli pomoże to znaczy, że coś na twojej głównej instalacji windowsa jest problemem (bo na świeżej instalce w VB działa), jeśli problem będzie tam występował.. To będziemy myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Kwietnia 2015 #297532 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Daj znać czy problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi66 Napisano 1 Kwietnia 2015 #297550 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Mam podobny problem ze zrzutami, klikam F12 i wychodzi mi z gry, nie robiąc ssów.Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Kwietnia 2015 #299681 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Kwietnia 2015 #299682 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi