Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292527 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Twój nick podczas grania:**>>M3ENOTS<<** Godzina, data zdarzenia:16:35 20-03-2015 Mapa:the_office_rats Link do screenów:---- STEAM_ID / IP:----- Ssów nie mam , bana dostałem po kilku sekundach od wejścia na serwer mogę dodać wyciąg z kolsoli ponieważ nick osoby banującej to "a" coś mi tu "smierdzi" ... Konsola: **>>M3ENOTS<<** is joining the Terrorist force Kamil001 connected Tushirek connected .:KapiSzon:. connected Monster is joining the Counter-Terrorist force [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : a [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1134248457 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.232.218.40 ' [AMXBans] =============================================== PRZY WRZUCANIU SS'ÓW PROSIMY O KORZYSTANIE Z HOSTINGU http://www.zippyshare.com/ . Z GÓRY DZIĘKUJEMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Marca 2015 #292540 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Screeny są robione automatycznie, także musisz je mieć. Kieruj się poradnikiem, który powinien pomóc w odnalezieniu screenów: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że na dostarczenie ich masz 24 godziny od momentu zbanowania. W przeciwnym razie jedyną opcją będzie wykonanie własnoręcznie 100 reklam sieci w celu uzyskania UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292567 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a jeszcze dodam iż tutaj http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php pisze że nie jestem zbanowany A i recznie przeszukałem bany z dzisiaj oraz wyszukałem te które dostałem. Z dzisiaj żadnego nie ma , a jedyne jakie mam to te na kilka min za ping/cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Marca 2015 #292649 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 na twoim ip jest aktywny ban -> http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php najlepiej zresetuj router i zmien ip i wtedy bedzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292663 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 no wiem , mi się IP zmienia co 1h (nie pyajcie czemu mam swoje powody ale nie dotyczace cs'a) ale co z tym banem ? wkońcu mam go czy nie ? jeśli tak to dostanę ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Marca 2015 #292691 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeżeli zmieni Ci się IP i nie będziesz mógł wejść, usuń wszystkie pliki z cs i zainstaluj inną wersje cs najlepiej z innego źródła. Odpisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2015 #292874 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nie no gram już od wczoraj normalnie od kiedy ip mi się samo zmieniło , ale po prostu chce wiedzieć czy wszystko jest ok bo nie chce żebym zaraz dostał bana za ab- aktywny ban czy coś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Marca 2015 #292877 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 400" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Marca 2015 #292879 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Czasem zdarza się, że gracze posiadają takie same IP jak cziterzy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Marca 2015 #292880 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi