Atnam Napisano 20 Marca 2015 #292526 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nick:Atnam Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre,posiadałem już na tym serwerze admina Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie:Ok 5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Otóż jest kompletny brak adminów na serwerze. Wiem moje godziny na dzień dzisiejszy nie są zadawalające ponieważ było to spowodowane komputerem którego i tak staram sie jakoś naprawiać ale jak na razie jest ok. Co do godzin postaram sie je nabić w kilka dni i będę się starał być na serwerze codziennie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-2 w tygodniu w weekendy już trochę dłużej Kontakt:Steam Pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Atnam/80.72.40.110:27020/ Proszę o rozpatrzenie tego podania i jak powiedziałem OBIECUJE nadrobić szybko te godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 #292531 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 JESTEM NA TAK Ogarnięty i kulturalny , PORADZI SOBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Marca 2015 #292548 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 na tak ogar i zgłasza haxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 20 Marca 2015 #292596 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podanie przyjęte, ale chcę widzieć znaczną poprawę aktywności z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 20 Marca 2015 #292599 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi