Livio Napisano 19 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #292271 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wzór skargi: Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: Nie mam pojecia Dowody: wycinek z consoli Świadkowie: nie ma chyba Uzasadnienie: pacz niżej Cwaniak sie bawi adminem chyba.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:49057252' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.179.229' [AMXBans] =============================================== OlaxDD (RADIO): Fire in the hole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Marca 2015 #292281 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Zapraszam admina skr1vl3 n4 k4cu do wyjaśnienia sytuacji, admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 19 Marca 2015 Premium #292282 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Rozmawiałem z Adminem skr1vl3 n4 k4cu powiedział że pomyliły mu się klawisze i dał Ci przypadkowo za czitowanie miałobyc za obraze coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP Autor #292283 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Niech sam wypowie sie pajac a nie tu odwala pomylily mu sie klawisze to niech sie nie bierze za adminowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292285 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dałem ci bana za "czitowanie" bo sie pomyliłem a ty byłeś bez kultury na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP Autor #292286 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Masz dowod na to? 4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h sorry za kolor byl w regulaminie taki Czekam na dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 19 Marca 2015 Premium #292287 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Zaraz obczaimy demko i wszystko się wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP Autor #292294 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Te seba Ty zostaw te demko niech ta fajtłapa to robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 19 Marca 2015 Premium #292303 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czekamy na dowody Skr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292305 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nie mam dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP Autor #292311 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Tak myslalem cymbale nie bierz sie za adminowanie jak nie umiesz. Guyver Seba komu wy dajecie admina prosze was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Marca 2015 #292315 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Tak myslalem cymbale nie bierz sie za adminowanie jak nie umiesz. Guyver Seba komu wy dajecie admina prosze was... Spokojnie, każdemu może się pomylić. Czekamy na dowody, masz jeszcze czas, jeżeli uznasz, że nie znajdziesz proszę o potwierdzenie i ukaranie przez osobę odpowiedzialną za to admina. Czekamy na dowody, bez spamu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Marca 2015 #292379 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wyraźnie Admin napisał Nie mam dowodów Z tego co czytam Admin chciał dać bana za kulturę, w sumie się nie dziwie bo po części wszyscy widzą jaka kultura jest zachowana u Livia. Niech któryś opiekun ZM podejmie ostateczną decyzję co do Admina czy dostaje ostrzeżenie słowne czy pkt ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 20 Marca 2015 Premium #292419 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Livio Ty święty widzę nie jesteś.Teraz ja Tobie zadam pytanie kto Tobie dał admina ?? 0 Kultury u Ciebie !!!! I tak szczerze mówiąc wierzę w to co napisal moj admin że przeginałeś bana na serwerze i dla mnie jak najbardziej ban słuszny mimo tego że niestey kolega nie ma żadnych dowodów.Temat uważam za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Marca 2015 #292410 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Marca 2015 #295070 Administrator Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Otworzę na chwilę. Nie ma czegoś takiego, że admin banuje i nie ma żadnego dowodu. Śmieszne to jest. Admin Otrzymuje 2 pkt ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi