Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292108 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;5 Razy dziennie - Minimum 16 lat;18 - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;40H - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;wiem - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;tak jasne - Minimum 20h przegrane na serwerze;40H - Obowiązkowo aktywne konto steam;Tak - Posiadanie mikrofonu;Tak Nick:Adamek1234 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):10-10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9-10 Staż w CS-sie;7lata Steam / NonSteam:|Steam Dlaczego Ty:Bo wiem rze so aimy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2H Kontakt:GG53371165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292110 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;5 Razy dziennie- Minimum 16 lat;18- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;40H- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;tak- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;wiem- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;tak jasne- Minimum 20h przegrane na serwerze;40H- Obowiązkowo aktywne konto steam;Tak- Posiadanie mikrofonu;TakNick:Adamek1234Wiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):10-10Znajomość AMXX (W skali 1-10):9-10Staż w CS-sie;7lataSteam / NonSteam:|SteamDlaczego Ty:Bo wiem rze so aimyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2HKontakt:GG53371165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Marca 2015 #292111 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Żart z tym podaniem? Nawet godziny nie masz spędzonej na serwerze. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi