Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> UB by .LOL.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry: .LOL.

Godzina, data zdarzenia: 19.03.2015r

Mapa: inferno

STEAM_ID / IP: Stale przypisany NS ID: STEAM_0:4:1477885750 Stałe IP: 213.156.113.25

Uzasadnienie:Witam. Wczoraj grałem na lajcie na serwie do ok godziny 23:00. Dzisiaj wbijam gram moze z 2 mape, która była mapa de_inferno. Nagle banik POWOD: aktywny. I teraz takie pyt. Kiedy niby wcześniej dostałem bana nic o tym nie wiedząc? Za co dostałem bana? I skoro mam stałe IP kompa i Non Steama to chyba juz wczesniej nie powinienem móc wejsc na serwa nie? I tak w ogóle jak wpisuje w wyszukiwarce w waszym AMX mój nick: .LOL. to nie ma zadnego bana a na ten nick mam rezerwacje, gdyz posiadam VIP'a na DD2/INF dlatego jak już gram to tylko na tym nicku i tylko na tym serwerze. Proszę o wyjaśnienie.

Link do AMX:http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=34275

Gość Guest
Napisano

multi-head.pl/topic/57902-lol/

Wyjasnienie dla cuebie:

Tutaj jest link w ktorym admini ubt oraz opiekun sieci podjęli decyzje ze jestes odpalony

@edit

Meteusz, zakaz wypowiadanie sie obobom ktorych to nie dotyczy

Gość Guest
Napisano

Coś nie bardzo Ci ten link wyszedł...

Interesuje mnie dlaczego dostał, to się wypowiadam, a nie wiedziałem, że link widzą "wyżsi"

Gość Guest
Napisano

Wybacz ale jedyne co widzę to błąd strony :)

Dobrze ale skoro dotyczy to mnie to chciałbym mieć jakiś wgląd do tego tematu i jednocześnie o niego proszę :)

Gość Guest
Napisano

Rozumiem, jednak tutaj juz musisz poczekac na more7.

Wgladu nie bedziesz miec wiec ci wytlumaczylem co tam sie kryje

Gość Guest
Napisano

I tak uważam, że Państwo są w błędzie no ale cóż... Nie wypowiem się na temat czegoś czego nie widzę, więc poczekam, aż odpowiednia osoba udostępni mi temat :)

Gość Guest
Napisano

Obejrzałem demko do momentu, kiedy skacze z spadochronem z gali na dolnego trupa(chyba była to całość demka). Mianowicie nie mam pojęcia co na nim Państwo widzicie. Jedyna dziwna rzeczą, która widzę nakręconym przez admina o nicku: Czarna to jest to, iż 1 raz w ADMIN ESP Specta nie widzę danych co do odległości przeciwnika od osoby obserwowanej. xD Jedyne co mi się rzuciło w oczy to to, że czasami ładnie rzucałem HE prosto pod nogi przeciwnika (gala) no ale to tez nie jest niewykonalny i nie wiadomo jak trudny wyczyn. Info: dopuszczalne(bywało lepiej), skany: słabe 0 trafień, Cel: średnio przeciętny. Czeka mnie wiele pracy. :)

Napisano

Widze,ze nik z administracji nie grał z @.LOL. Gracz w 100% czysty o czym swiadcza wczesniejsze ss po 2 co za ciul po zakupie vipa gralby na wspomagaczu ? Po 3 na demku nic podejzanego nie widac.

Wystarczy pobyc na tym serwerze w obecnosci @.LOL. w druzynie i nabiera sie zaufania.Bo gracz jedt swietny ...

Napisano

Widze,ze nik z administracji nie grał z @.LOL. Gracz w 100% czysty o czym swiadcza wczesniejsze ss po 2 co za ciul po zakupie vipa gralby na wspomagaczu ? Po 3 na demku nic podejzanego nie widac.

Wystarczy pobyc na tym serwerze w obecnosci @.LOL. w druzynie i nabiera sie zaufania.Bo gracz jedt swietny ...

Post tak na prawdę nic nie wnosi do tematu.

UBT zadecydował, czekamy na Mor7. Na 1/4 widać przeskoki i szejki.

Gość Guest
Napisano

3 raz obejrzałem te demko i naprawdę nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Nie wiem czego tam się Państwo doszukują. Gram jak potrafię. Tak się nauczyłem grać i nie da się tego zmienić. Chyba ciąży nade mną jakieś fatum co do tych banów za rzekome "Czitowanie". ; d

Aż się pokusiłem o przejrzenie demka. Sporo przeskoków widać. Jak oglądasz 1/1 to serio ciężko coś obczaić, zobacz momenty w których strzela, sporo akcji jest tak zrobionych, że gdy gość strzela w brzuch, nagle pocisk ląduje w głowę, Na 1/4 obejrzyj demko, bo tak to albo demka nie oglądałeś, albo zrobiłeś to niedokładnie.  - astroe.

Witam Pana. Dla Pana informacji celownik ma być tylko orientacyjnym miejscem strzału. Jakby Pan nie wiedział to pocisk nie musi lecieć w sam środek celownika, lecz może. Na trajektorie pocisków wpływa wiele czynników. Chciałbym zauważyć, że podczas strzelania w owego gracza(resp CT lub okolice z tego co pamiętam) byłem w ruchu przez co pocisk nie poleciał w miejsce naznaczone celownikiem. Zapraszam Pana do takiej próby strzału z biegu czy też z wyskoku to się Pan przekona. A, że głowa wleciała no to miałem szczęście a wg mnie szczęście tez jest elementem skilla.

Gość Guest
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...