WD 40 Napisano 19 Marca 2015 #291925 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nick:WD 40 Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem): praktycznie podobnie jak nizej lecz nie skreslajcie mnie odrazu chce sprobowac jak to jest jezeli nie beda ludzie ze mnie zadowoleni badz skargi sie posypia zrozumiem przeciez dobry ze mnie czlowiek huehee Znajomość AMXX (W skali 1-10): jezeli chodzi o to to na chwile obecna slaba ale od tego jest nauka ktora chce czerpac z czasem wiadomo moze byc tylko lepiej.To jest moj pierwszy serwer w ktory jestem zaangazowany tak ladnie i funkcjonowanie zalezy od tego jak mna pokierujecie w tym momencie jestem uczniem waszym:D Staż w CS-sie:NO ogolnie 5lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Dlaczego hmm...od czegos trzeba zaczac:D Gram na serwerze DD2+DM od dluzszego czasu jestem ogolnie zadowolony z serwera lecz wiadomo zdarza sie ze ludzie psuja caly urok tej gry i trzeba cos z tym zrobic ale nie ma niestety jak czuc wtedy bezradnosc bo nic nie mozna poradzic brak admina szczegolnie w porannych godzinach rozumiem obowiazki kazdy swoje ma jedni popoludniu sa inni wieczorem a ja bywam czesciej wlasnie rano i moglbym opiekowac sie tym serwerem tak aby innym gralo sie dobrze:)co jeszcze nie wiem heh...Mam Nadzieje ze pozytywnie rozpatrzone zostanie me podanie a jezeli nie zrozumiem decyzje Dziekuje Serdecznie Pozdrawiam WD 40 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: hmm...to zalezy od dnia ale zazwyczaj jestem minimum to 2 godz lecz to sie zmienia z dniem i bywa ze jestem wiecej niz 2h:) Kontakt: Steam,Fb,E-mail Link do GameTracker'a: ___http://www.gametracker.com/player/WD%2040/80.72.40.110:27020/_______________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Marca 2015 #291932 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Mam mieszane uczucia, ale jak to sam napisałeś od czegoś trzeba zacząć, małe tak ode mnie masz. 80h jest i aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 19 Marca 2015 Autor #291934 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dziekuje za male poparcie:D wiesz strasznie denerwujace jest to jak wbijaja takie istoty oszukane i bezradny jestes w tym momencie caly urok tej gry psuja:(nie wiem jak innni zaczynali ja proboje tak hueh pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Marca 2015 Premium #291966 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Masz moj glos gdyz jestes aktywny ,masz 24 lata i dobra aktywnosc ) Tylko nie dziekuj tak kazdemu za glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 19 Marca 2015 Autor #291977 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 hahah lajt nie mialem zamiaru a gdybys pierwszy napisal to Tobie bym dzieki powiedzial bo jestem aktywna osoba huehh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2015 #292015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wiek + ogar + całkowity brak adminów na DM... Takie podania powinny być od razu akceptowane. W godzinach porannych bez admina jest lipaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 #292052 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 U mnie masz wielkie tak: -wiek -aktywność (dosyć często Cię widuję) -steam -miła i kulturalna osoba Jeszcze raz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Marca 2015 #292056 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Aktywność na serwerze bardzo dobra- oby tak było cały czas. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek problemy z AMXX pisz do mnie śmiało Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Marca 2015 #292057 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi