Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 #291710 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nick: kowaleyrOo Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): bywałem adminem na kilku serwerach, miałem też swoje. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: steam 2k10, na nsie z jakieś 2 latka Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: fajnie mi się gra na tym serwerze, lecz cziterzy, których nie mało ostatnio mi nie pozwalają :-/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: wiadomo, że mam też własne obowiązki jak szkoła czy treningi, ale staram się z te dwie godzinki pograć. Kontakt: fejsbuk czy steam mogę podać na priv nie spełniam pewnie kliku kryteriów, ale piszę to podanie, ponieważ z moich obserwacji wynika, że jest mało adminów na tym serwerze (przynajmniej jak ja się na nim znajduję). chodzi o to, że chcę, aby na tym serwerze było czysto, bez syfu, bo podoba mi się na nim. co do adminowania.. po powrocie ze szkoły jestem cały czas, że tak powiem w trybie gotowości i jeśli ktoś napisze czy na forum czy do mnie na priv, że ktoś jest odpalony - jestem do dyspozycji. przemyślcie mimo wszystko czy nie przyda wam się ktoś taki kto będzie pilnował porządku . pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Marca 2015 #291714 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Żarty? Na serwerze spędzone niecałe 5 godzin.... Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi