Gość Guest Napisano 17 Marca 2015 #291234 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Nick:**>>M3ENOTS<<** Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): dwukrotnie byłem adminem na cs 1.6 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 3lata z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Poniewż przeważnie w godzinach 21:00+ nie widzę praktycznie żadnego z adminów a w godzinach wieczornych jest najwiecej "zamieszek" i różnych cheterów na serwie a ja właśnie w takich godzinach gram (20-24) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Rożnie w zależności ile zostanie mi wolnego czasu ale minimum 1-2h dziennie jestem . Kontakt: e-mail : [email protected] Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/**%3E%3EM3ENOTS%3C%3C**/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Marca 2015 Premium VIP #291256 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Wymagane są 30 h przegrane na serwerze. Dobij godziny i Twoje podanie zostanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 #294787 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 na TAK. - Godziny na serwerze - jak grałem wydawałeś się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Marca 2015 #294808 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jestem całkowicie na tak + Spełnia wszystkie wymagania, + Widuję go bardzo często na serwerze, + Nie sprawia problemów, + Widać, że mu zależy na tej posadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 26 Marca 2015 #294968 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Nie znam cię, jak na razie jestem na neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 26 Marca 2015 #295023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Niejednokrotnie łamałeś regulamin gdy admina nie było. Zwracając Ci uwagę nie było żadnej poprawy. Jestem Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 26 Marca 2015 #295077 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem na nie. Niczym się nie wyróżniasz, za bardzo cię nie znam, podczas mojej gry widziałem Cię jakieś 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295101 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Niejednokrotnie łamałeś regulamin gdy admina nie było. Zwracając Ci uwagę nie było żadnej poprawy. Jestem Na nie. Możesz podać jakiś przykład? bo jakoś sobie nie przypominam aby kiedykolwiek łamał regulamin może mnie z kimś pomyliłeś Jestem na nie. Niczym się nie wyróżniasz, za bardzo cię nie znam, podczas mojej gry widziałem Cię jakieś 3 razy No ja Ciebie też zbyt często nie widuję ponieważ gram przeważnie tak jak pisałem w godzinach wieczornych tzn 20/22+ wczęsniej rzadko kiedy jestem . A np Tushirek widzi mnie często bo grywa w takich godzinach jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 26 Marca 2015 #295210 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Też na nie. Prawie wcale Cię nie widzę, a jak już wbijesz to siedzisz na spect, albo za ping lecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2015 #295249 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Cóż widuję Ciebie na serwerze, ale nie mam wyrobionej jakoś bardzo dobrej opinii. Na + jest to, że spełniasz wymagania. jednak według mnie nie wyróżniasz się za bardzo na serwerze. Do tego często muszę Cię upominać o ping. Dlatego jestem neutralny. Proponuję Ci pograć trochę dać się poznać, pozgłaszać trochę na u@ itd. i wtedy składać podanie (w przypadku odrzucenia tego będziesz miał na to 14 dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 27 Marca 2015 #295343 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jestem podobnego zdania. Na + masz te wymagania, widać ze cos grasz na serwerze patrząc na twoje GT, ale cie nie widzialem ani razu . Pograj jeszcze troszke, pozglaszaj na u@. Jestem na neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 #296523 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Wybaczcie ze nie ma mnie ostatnio. A serwerze ale w piątek była burza i dostawcy mojego internetu popalił sprzęt bynajmniej tak mi wiadomo + mi się karta sieciowa spaliła i dopiero jutro/pojutrze bd miał sprawnego neta na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Marca 2015 Premium VIP #296863 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Wymagania spełniasz ale daj się trochę poznać. Gdy rozwiążesz problemy z internetem i aktywnie będziesz udzielał się na serwerze, zapraszam do złożenia podania jeszcze raz. Przypominam, że od odrzucenia do złożenia kolejnego podania musi minąć 14 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi