Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289816 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Twój nick podczas gry:Mandalan S Godzina, data zdarzenia:ok 13:30 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:22878015 Uzasadnienie: Prosze o ub gdyż dostałem 1 kicka od admina ktory trwal 1 min nastepnie wchodze na serwer i dowiaduje sie ze dostalem bana na 1 dzien i po chwili dostaje perma spoko pogodzilem sie z tym ale tak po 4-5 min kole mi mowi cos tam pisalo na serwie ze dostalem ub no to wchodze na serwa i po 1 rundzie znow dostaje perma z uzasadnieniem utrudniania gry pozdrawiam Cocaine Makes Me Feel Good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289817 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ani na podany sid ani na nick nie ma żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289818 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 0 ss, admin mówi, że zmienne ip, kiedy Kolega ma stałe łącze, pozatym dostał kicka na 1 minute, kiedy admin mówi, że dostał bana na 1 dzień , to co się dzieje na tym servie to jest żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289820 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 You have been banned by this server, check http://www.multi-head.pl/ for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.multi-head.pl/ for more info. kolejny ban ja nie wiem co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289825 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dostajesz automatycznego bana za zbyt duże odświeżanie serwera, ban zniknie automatycznie, zresetuj router i daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289828 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 niekoniecznie dostaje automatycznie bana gdyz admin powiedzial ze dostalem bana za twarz wiec jak nie wiem no nic pozdrawiam go i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289830 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Kolejny ban za Utrudnianie gry po czym Pan Cocaine Wypowiedział "dostałeś bana za Twarzowe" widzę administracja na Wysokim poziomie :> Ss z banem. http://speedy.sh/gzWEV/xd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289834 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Niech opiekun serwera się wypowie. Jaki to serwer go? Ps. Myślałem, że dotyczy to serwerów cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289835 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Tak to Go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289836 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Jaki to serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289837 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Only dd2 cs go multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 14 Marca 2015 #289839 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam. Aktualnie masz 6 ban-ów. Jeden na 1h za ( Obrazenie , Prowokacje i Ignorowanie admina) po 2ch ostrzezeniach dostaleś bana. Wbileś po 5min na aktywnym, masz (5 aktywnych banow na zawsze.) Twój "Kolega" też zaczął ci pomagać, ale na jego szczęście on zatrzymał się, po tym jak dałem mu ostrzeżenie, że dostanie bana. A co dotyczy zapisu banów Source Bans nie działa (dla tych co nie wiedzieli , od 4-5miesięcy nie dziala i nie zapisują się bany) (Aquax o tym poinformowany) W logach serwera wszystkie bany sa zapisane. UB nie dostajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289840 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Posiadacie jakieś informacje kto was banował? PS: Widzę że dawny opiekun chyba dawał rangi po znajomości, zaraz wyczyszczę wszystkie rangi z serwera i dodam tylko tych którzy się zgłoszą. A jeśli posiadacie informacje i dowod o adminie banującym proszę mi wysłać, a admin od razu zostanie zdegradowany za takie coś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289841 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Może chcesz to przedyskutować, macie jakiegoś ts'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289842 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 jakbym dostal bany to bym nie mogl grac tak ? ip mam od 7 lat to samo + o ostrzeżeniu dla kolegi to nic takiego nie mowiles i prosze mi tu nie zgrywac czokobonsa ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 14 Marca 2015 #289844 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Posiadacie jakieś informacje kto was banował? PS: Widzę że dawny opiekun chyba dawał rangi po znajomości, zaraz wyczyszczę wszystkie rangi z serwera i dodam tylko tych którzy się zgłoszą. A jeśli posiadacie informacje i dowod o adminie banującym proszę mi wysłać, a admin od razu zostanie zdegradowany za takie coś. Pozdrawiam. Aquax dawał admina, to już 7-8 miesięcy jak jestem adminem na cs:go Only DD2 i Only AWP_India Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289846 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Przepraszam ze sie wtracam ale jak jesteś adminem to chyba powinienes miec jakas range na forum a tu jestem zwyklym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289849 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 czyli jestem ub czy jak ? moge normalnie grac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289850 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Wszystkie uprawnienia "po znajomości" zostały usunięte z serwera. PS: Jeżeli admin banuje to proszę o jasne dowody i konkretny powód a nie "utrudniasz grę" z czasem permanentnym. Po rozmowie z adminem banującym dochodzę do wniosku że ban słuszny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289873 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi