Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Gumi$ (]O_o[) !? - podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podania:

Nick: Gumi$ (]O_o[) !?

Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałęm juz admina na 3 serwerach przez dluzszy czas także wiem o co chodzi

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4

Staż w CS-sie: powyżej 10 lat - dokładnie nie wiem ile :D

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Nigdy nie grałem na haxach i bardzo tego nie lubie, a wiele razy grajać na serwie DD2 #1 był z haxami problem a adminów nie było ani na serwie ani na forum. Jakiś czas gram już u was na serwie i myśle ze jest spoko serwer i ludzie ale jak rano graja po 3 haxy to krew człowieka zalewa ... Pare osób mnie pewnie kojarzy z serwera ( głównie na dd2 #1).

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ciężko stwierdzić ile dokłądnie ale godzinka dziennie na pewno ( w weekendy wiecej bo w tygodniu pracuję ), stema wlączony cały czas jak ktoś napisze na friendsach o haxach itp to szybka piłka - banujemy czitera ;D

Kontakt: [email protected] lub na steam nick: Gumi$ (]O_o[) !?

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Gumi%24%20%28%5Do_O%5B%29%20!%3F/80.72.43.106:27027/

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Trochę na swoją obronę.

Na pewno za niewinność niczego niestosownego do nikogo nie powiedziałem , ale jak jakiś troll wchodzi jeździ połowie serwera , bluzga na rodziców i nie wiadomo co jeszcze to każdego potrafi to wyprowadzić z równowagi ale wiem, że to pewnie mnie nie usprawiedliwi, Ci co widzą mnie jak gram wiedzą, że raczej żadnym bluzgatorem nie jestem ;) . Napisałeś 'graczy' , ja sobie nie przypominam jakichś kilku przypadków w których gdzieś coś mi się wymskło ale fakt pojedynczy przypadek mógł się zdarzyć ( mea culpa - przepraszam ). Ale fakt, że gram w godzinach gdzie ciężko o admina na serwie ( 6 - 8 rano  i w weekend godziny nocne - wystarczy zobaczyć godziny zgłoszeń cziterów na DD2 #1) pchnął mnie do tego żeby złożyć to podanie bo jak wchodzi hax rano albo w nocy to psuje to nagle cały serwer ( wszyscy wychodzą ) a jakoś fajnie mi się tu strzela :D

Pzdr.

Godzinki masz, na serwerze często i ogólnie jestem na tak ale co do tej kultury to się jednak przyczepie :P sama kilka razy zwracałam Ci uwage. Oczywiście nie obrażasz nikogo ale czasem Cię troszke ponoszą emocje. Startując na admina powinieneś świecić przykładem i hamować troche te bluzgi :)

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...