Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289380 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Rumpfy Godzina, data zdarzenia: ~16.30 13.03.2015 Mapa: gg_sys_mini_mario STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:3235271 Uzasadnienie: Ban bezpodstawny, nie dostałem żadnych screenów wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Grand. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Rumpfy [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 3235271 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 149.156.124.14 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 13 Marca 2015 #289384 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zapraszam admina @Grand o przedstawienie dowodów. Admin ma 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289621 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Oglądałem uważnie ten występ. Miałem już wcześniej podejrzenie, że rumpfy może oszukiwać. Czekałem aż po przerwie wróci na serwer czując się bezkarny. Nagranie z HLTV jest dla mnie wystarczającym dowodem winy. Screenów nie potrzebujemy. Ta "swoboda" w odnajdywaniu przeciwnika... hltv.1shot1kill.eu/srv23589/HLTV-1503131624-gg_sys_mini_mario.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289923 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 nawet się uśmiałem Niech ktoś bardziej doświadczony zobaczy to demko, owszem może wydawać się podejrzane obracanie się w stronę gdzie ktoś wybiegnie, ale to zasługa słuchawek w których gram. Widzisz to co chcesz widzieć, w drugiej połowie filmiku, koło poziomu famasa jak dobrze pamiętam jest sytuacja w której obracam się w lewo w stronę skrzynek (jestem w tunelu), o dziwo nie zauważyłem, że ktoś stamtąd biegnie w moją stronę... hmm, to dziwne, bo skoro mam mieć wh to powinienem na niego zareagować, nie? Czekam na ub, pzdr. p.s. A, i przy udowadnianiu wh to screeny są najlepsza opcja, przemyśl to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2015 #289953 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Grand, wrzucając demo, rozpisz kilka interesujących akcji. Tego będą wymagać od Ciebie wyżsi oraz członkowie UBT. To tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289962 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Przed rozstrzygnięciem, chciałbym zobaczyć rozpiskę Admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #290005 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Mała analiza na szybkości: 1. 2:20- pewne wejście na respa ct, nie sprawdził czy nie ma nikogo za plecami 2. Akcja z 3:40 w której spodziewając się przeciwnika zabija strzałem w głowę. 3. 5:48- idzie na pewniaka z nożem Zgodzę się z tym, że dobre słuchawki pomagają w grze, lecz nie uwierzę, że dzięki nim można tak swobodnie grać. Spotykałem się już z tuszowaniem oszustwa stwarzając (u tych sprytniejszych) sytuację w której popełniasz błędy lub giniesz w głupi sposób, tak by zwieść obserwującego CIę admina. Pamiętajcie też, że wiem już kto jak gra i badam każdy podejrzany przypadek odstępstwa od wcześniejszej formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #290111 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Przed rozstrzygnięciem, chciałbym zobaczyć rozpiskę Admina banującego. Mam rozumieć, że Ty podejmujesz decyzje o ub? akcja z 3.40 przyznam, ze jest podejrzana, ale litosci... nikt nigdy farta nie mial? Reszta sytuacji to zwykłe szukanie dziury w całym, bieganie z nozem na pewniaka, heh, to jest gg, jak sie nie strzela to biega sie z nozem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Marca 2015 #290232 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ja nic na tym demku nie widzę. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Marca 2015 #290241 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi