Dembo Napisano 10 Marca 2016 #408234 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Jasne, że jestem na tak. Wymagania ma chłopak spełnione. + wiek + Staż na forum + Lubiany + Ogarnięta morda + Pomoże mi potem przy koncie bankowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malmorit Napisano 10 Marca 2016 #408310 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Jestem na Tak: +Długi staż na sieci +Aktywny, pomocny Idealny kandydat na tą posadę ! W dodatku jest mało modków Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2016 #408322 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Duże tak!: +wiek +staż +ogarnięty +ortografJa na poziomie POWODZENIA na nowym stanowisku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Marca 2016 #408408 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 jestem na tak . Człowiek który z każdą rangą serce wkłada . Jako admin świetnie daje rade , dostaje range redaktora też świetnie daje rade ożywia , teraz dostanie range moderatora i potrzyma porządek na forum . -wiek -kultura -znajomość forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wac toJaa Napisano 11 Marca 2016 #408682 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Jestem na tak widać że odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu osoba widać że jest osobą która na pewno bedzie się wywiązywać ze swoich obowiązków jestem na tak +Bardzo rozbudowane podanie pod względem informacji +Ogarnięty +Wiek +Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 11 Marca 2016 #408710 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Jestem na tak, powody UP :nynek: :nynek: Chyba nie Jestem na tak: - Ogarnięty - posty - staż Nic tylko brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Marca 2016 #408975 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 W sumie nie miał bym nic przeciwko abyś dostał te posade. Swoje obecne obowiązki wykonujesz jak na razie sumiennie. Tylko czy dalej tak będzie na posadzie moderatora, starczy czasu? W każdym razie jestem na tak, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Marca 2016 #408976 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 W sumie nie miał bym nic przeciwko abyś dostał te posade. Swoje obecne obowiązki wykonujesz jak na razie sumiennie. Tylko czy dalej tak będzie na posadzie moderatora, starczy czasu? W każdym razie jestem na tak, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 12 Marca 2016 #409009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jestem na TAK. # OGARNIĘTY. # WIEK. # DOSKONAŁY KANDYDAT NA OWĄ POSADĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 12 Marca 2016 #410009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Jestem na TAK. # OGARNIĘTY. # WIEK. # DOSKONAŁY KANDYDAT NA OWĄ POSADĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Marca 2016 #409141 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Marca 2016 #410141 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi