Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288819 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Deis Godzina, data zdarzenia: 10:40 12.03.2015 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:37089641 Uzasadnienie: Więc tak, na serwerze był admin Smerfetka, który nie błyszczy kulturą, a powinien. Uważa, że w jego teamie grają debile i gimby bana dostałem za rzekome "kampienie na respie" - najpierw proponuje w ogóle nauczyć się co to jest resp bo pan admin chyba nie wie. Stałem z awp na 2 środku, z balkonu wyskoczył smerfetka więc go zabiłem, po czym dostałem bana, naprawdę gratulacje. Wchodzę na serwer żeby chociaż chwilę zagrać, bo mam mało czasu, a tutaj jeszcze wyłapuję głupie bany. Gram na DD2/INF jakieś 3/4 dni i nie podoba mi się podejście tego admina, trochę nadużywa władzy na serwerze. Tak więc proszę, żeby go jakoś ogarnąć. Pozdrawiam, Deis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #288824 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Admina @Smerfetka SPZ zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288826 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 inni admini zwracali wszystkim uwage ze " TT nie kampi na respie " pisali na u@ ze kampisz z AWP tak wiec dostales bana,i nwm dlaczego piszesz odwolanie jak juz ban Ci minol,aaa i nie mowilem ze w moim team akurat graja gimby i debile bo nie powiedzialem tego tylko ze gimba nie w szkole ? i juz nie przekrecaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #288828 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 W regulaminie jest jasno napisane "7. Kampić mogą gracze w teamie CT (na BS'ach). TT ma zakaz kampienia (tolerancja max. 1min od momentu rozpoczęcia się rundy)." Jeżeli tego nie przestrzegałeś Admin miał prawo Cie zbanować. Więc skarga nie jest słuszna, po za tym ban dawno minął. @@@ Edit! Sprawdziłem w bansie i bana dostał na inferno, jakim cudem na inferno da się kampić na respie ponad minute? Chyba, że kolega był afk i wrócił po minucie i ktoś uznał, że kampi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #288829 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289452 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Popieram to co napisał astroe, zachowanie smerfetki było karygodne przed otrzymaniem admina, po dostaniu flag nieco się poprawił, ale teraz czuje się bezkarny. Uważam, że należy mu się ostrzeżenie w dziale admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289592 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Nie wiem też za bardzo jak ktoś mógł pisać na u@ ze kampie na respie z awp skoro na poczatku tej rundy w której dostałem bana pierwszy raz na tej mapie trzymałem awp i Smerfetka byl pierwsza osoba którą ubilem No ale sytuację wyjaśniliśmy sobie na PW i jest w porządku, w sumie mi głupio że o taką głupotę napisałem odwołanie/skargę. Jestem pełen podziwu dla moderatora, że jeszcze to sprawdził, ode mnie to wszystko Pozdrawiam, Deis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Marca 2015 #289618 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Skoro Koledzy wyjaśnili sobie sprawę na PW, nie widzę przeciwwskazań aby zamknąć skargę. Dodam tylko, że tym razem obejdzie się bez pkt. ostrzeżenia dla Admina w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Marca 2015 #289619 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi