wandi Napisano 11 Marca 2015 #288406 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Od jakiegoś czasu nie działa mi panel Steam w Cs 1.6.Gdy próbuje go włączyć pokazuje mi sie kyrsor myszki i nic więcej.Reinstal Steam'a i Cs'a nie pomógł,czytałem,na necie żeby przeskanować folder z grą jakimś programem,ale nic z tego. Mam włączony panel w ustawieniach a i tak nie działa. Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 11 Marca 2015 #288418 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Hello ;d wszystko co znalazłem do tej pory..... 1. Aktualizacja sterowników karty graficznej/dxd. 2. Antywirus lub zapora może blokować. 3. Włącz steama i cs`a i wejdź do folderu gdzie on jest i uruchom "GameOverlayUI.exe". 4. Weź udział w beta testach...... ^^. 5. Patrzyłeś tylko ustawienia steam? czy i właściwości cs`a ? jak tego 2 nie to.....biblioteka gier ppm cs właściwości- włącz dostęp do społeczności steam - ale myślę że już to paczałeś też. Szukam dalej....... jak znajdę coś to edit 6. "Zmień rozdzielczość gry i spróbuj jeszcze raz. Miałem tak w 1.6. Ustawiłem sobie najmniejszą rozdzielczość i nie mogłem odpalić społeczności za pomocą shift+tab." - spróbuj mniejszą/większą roździałke 7. Skype lub inny program może blokować.... dla kogoś pomogło wyłączenie. 8. Usuń ClientRegistry.blob i AppUpdatestats.blob - potem włącz steam od nowa niech pobierze się aktualizacja. - no ale reinstalowałeś steam/cs`a więc to raczej napewno nic nie da 9. Programy powodujące problemy z nakładką ATI Tray Tools EVGA Precision Kaspersky Antivirus lub Internet SecurityUżytkownicy antywirusa od firmy Kaspersky w wersji 7.0 muszą włączyć opcję kompatybilności dla programów używających metod samoochrony, a także wyłączyć opcję kontroli integralności aplikacji. Aby uzyskać więcej informacji na ten temat, zapoznaj się z artykułem Oprogramowanie antywirusowe oznacza Steam jako oprogramowanie złośliwe. [*]RivaTuner Wymagane jest wyłączenie procesu RivaTunerStatisticsServer.exe, aby przywrócić funkcjonalność nakładki [*]sView 3D Image viewer - usługa S3D [*]Antywirus The Shield Deluxe [*]Tiny Personal Firewall [*]Ventrilo Problem z Ventrino powiązany jest z systemem Windows Vista. Został zgłoszony fakt, że uruchomienie powiązanych aplikacji za pomocą opcji Uruchom jako administrator rozwiązuje problem. [*]Windows Blinds [*]X-Fire Zamknij X-Fire lub skonfiguruj go w taki sposób, aby nakładka X-Fire nie była uruchamiana. [*]Zone Alarm 10. Trochę głupie, ale zobacz czy nie masz przypadkiem ustawione w cs "software"(czy jak to tam leciało) i zmień na opengl ^^ Dobra ja lecę po dzieciaki jak wrócę to jeszcze poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288420 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Daj znać czy to co kolega wyżej napisał pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Marca 2015 Autor #288429 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dzieki ale i tak nic z tego. Wyczytałem tak cos ... Jak wielu wiadomo, Valve już jakiś czas temu zaktualizowało client'a cs'a. Wprowadzono wiele usprawnień które poprawiają modele i tekstury. Usunięto jednak jedną opcję, która była niezbędna dla graczy ze słabszym sprzętem lub użytkowników laptopów i notebook'ów. Mam na myśli usunięcie trybu graficznego D3D. W tym poradniku pokażę wam jak w łatwy i dość szybki sposób powrócić do wersji gry z przed aktualizacji. Na początku odszukujemy folder w którym mamy zainstalowanego csa, domyślnie jest to :C:/Steam/SteamApps/common/Half-Life Jeśli znajdujemy się już w folderze Half-Life, następnym krokiem jaki musimy wykonać jest, usunięcie wszystkich plików w tym folderze.!!!PAMIĘTAJ USUWAMY PLIKI W FOLDERZE HALF-LIFE A NIE CAŁY FOLDER, MUSI ON BYĆ PUSTY, ALE WYGENEROWANY PRZEZ STEAM!!! Następnie ściągamy ten plik i wklejamy go to folderu HALF-LIFE, zastępując tym samym pliki które usuneliśmy. LINK -----> http://www.mediafire.com/?fc497mxn5syt5am Plik wypakowujemy, a jego zawartość Wklejamy do folderu Half-Life, i to by było wszystko. Dodatkowo jeśli masz problem z teksturami (np. czarno-zielony ekraw w cs'ie itp.) wpisz w parametrach startowych biblioteka - gry - ppm na cs - właściwości - parametry startowe) -nofbo -nomsaa. Usuwa to wszelkie błędy. ////////// nie udało sie uruchomic gry (brakujący plik wykonywalny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Marca 2015 Autor #288430 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 NIC NIE pomogło dzieki za pomoc /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288435 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi