Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Redaktor Smerfetka

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Kryteria:

- minimum 100 sensownych postów na forum +

- ukończony 16 rok życia + 

- minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci +

- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego +

- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki +

- aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum +

- posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam +

Imię:Arek

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:wszystko jest podane w profilu

Staż na forum:od 20.02.2015

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:bardzo dobre

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:jak narazie Admin DD2/INF

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:8

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:bardzo ale to bardzo dużo 

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

[align=center]Nataliaa. będzie dzisiaj moim gościem w wywiadzie :)[/align]

Smerfeta: Witaj Natalko! Dziękuję Ci, że znalazłaś dla mnie chwilę czasu w takim dniu. Na początku przedstaw się nam, aby wszyscy pokrótce mogli Cię (jeszcze raz) poznać.

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka:
 Cześć, jestem Natalia mam 16 lat. Pochodzę z małej polskiej miejscowości Poniatowa, które  znajduje się w woj. lubelskim. Akutalnie mieszkam w Anglii w mieście Bradford. Ogólnie jestem osobą miłą i kulturalną, ale łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :D
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Czym się interesujesz i co jest Twoim hobby?[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Interesuję się sportem , parkourem oraz muzyką. Od niedawna gram w klubie koszykarskim Bradford Dragons, a także w klubie piłkarskim :D Parkour ćwiczę ponad 2 lata, a zainspirował mnie do tego David Belle z filmu "13 dzielnica".
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Parkur i kobieta no naprawdę wielki szacunek ode mnie ;) a jakiej muzyki słuchasz ? :)
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Staram się nie ograniczać do jednego gatunku muzyki , dlatego słucham wszystkich. Mimo tego nie za bardzo przypadł mi do gustu metal. Za mocny jak dla mnie :D
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: rozumiem :) może podasz jakieś linki piosenek ?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Link do mojej ulubionej piosenki :
[/align]

[align=center]

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: No dobrze, przejdźmy dalej.Do jakiej chodzisz szkoły ?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Uczęszczam do liceum , a mój kierunek to biochemia. Podjęłam taką decyzję, ponieważ uważam ,  że bycie doktorem nie jest nudnym, a można wiele się nauczyć.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Masz może jakiś plan na życie, albo cel do którego chcesz dążyć?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Tak , mam odległe plany ;d Moim największym celem jest ukończenie doktoratu i oczywiście znaleźć dobrą pracę i odpowiednią osobę na całe życie :D A moim największym marzeniem jest skok ze spadochronem i mam zamiar spełnić to marzenie na moje 18 urodziny.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Czy w Twoim życiu jest czas na rozrywkę? Chodzi mi tutaj o imprezy,
[/align]

[align=center] 
[/align]

[align=center]Natalka: Oczywiście :D W innym razie nie byłabym sobą :)  Często wypadam na miasto ze znajomymi na imprezy lub urządzamy sobie sami, więc nie jest tak nudno ;d
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Jak sądzisz, czy jesteś wzorem do naśladowania dla ludzi młodszych od siebie?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Uważam , że tak. Przy młodszych staram się zachowywać w miarę poważnie i kulturalnie żeby potem nie wyrosły na rozwydrzonych bachorów :D Oczywiście chętnie służę pomocą.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka
: Aha rozumiem :).Chciałbyś być jeszcze małym dzieckiem jak za dawnych lat, czy wolisz życie dorosłe?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Cóż... chciałabym wrócić do dawnych czasów jak żyło się beztrosko. Kiedyś nie było takiej technologi i zdecydowanie dłużej przebywało się na świeżym powietrzu. Także jako dziecko nie patrzyło się na świat tak jak teraz, a co najlepsze nie było tylu problemów i obowiązków :D
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Teraz coś dla męskiej części użytkowników Multi-Head. Opisz chłopaka ,który jest bardzo pomocny na naszej sieci ?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]
Natalka:Kurcze , trudne pytanie. Każdy do czegoś się przyczynia. Mimo tego uważam, że nasz

Super Moderator 

Procentowy

czuwa nad całym forum , dba o porządek i wybiera bardzo dobrych kandydatów na Moderatora, ale także administracja różnych serwerów sprawia , że nie musimy grać z cheaterami oraz innymi graczami przeszkadzającymi w grze. Dużą role odgrywają opiekunowie , którzy co chwilę dodają różne dodatki urozmaicające naszą grę.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: CS to dość popularna gra, zdradź nam może jakie były Twoje początki z tą grą? Tradycyjnie jak większość nie potrafiłaś wrzucić pierwszych ssów, czy tu może było inaczej w Twoim przypadku?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Moja przygoda CS'a zaczęła się gry przyjechałam do mojej kuzynki. Zaproponowała zagrać w strzelaninkę , a że ja lubię  takie rodzaje gier to od razu się zgodziłam i jak wiadomo ta gra mnie wkręciła. Na początku ciężko mi było ogarnąć sklep w CSie oraz mapy  xD Grałam aby na kilku sieciach, aż wkońcu trafiłam tutaj na MultiHead'a. Administracja i atmosfera od razu mi się spodobała i zostałam aż do dziś.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Ostatnie pytanie z serii życia. Do jakiego miejsca najbardziej chciałabyś pojechać i dlaczego?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Najbardziej chciałabym się udać do Japonii , ponieważ jest to bardzo nowoczesny i piękny kraj. Ma także bogatą i ciekawą historię. Ciekawi mnie także ich styl życia i kultura , dlatego myślę, że kiedyś się tam udam.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Najważniejsze pytanie skąd pomysł żeby grać na Multi-Head ?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Szukałam ogarniętej sieci , gdzie będą różne typy serwera, ogarnięta administracja oraz mili gracze.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Co chciałaśbyś osiągnąć na naszej kochanej sieci ? Cel został już osiągnięty, czy wciąż do niego dążysz
?[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Udało mi się osiągnąć Admina na JailBreak'u oraz Moderatora TS3. Mimo tego zrezygnowałam z posady admina , ale po pewnym czasie, gdy ogarnę wszystko od nowa mam zamiar złożyć podanie.
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Powiedz nam, czy jesteś zadowolona z obecnej administracji? Jak oceniasz ich pracę? (Chodzi o S@, Moderatorów, Opiekunów Serwerów, Adminów)
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]
Natalka:

Super Admin 

Malu

- Moim zdaniem zasłużył sobie na tą rangę , ponieważ jako Opiekun Jail'a wykonywał swoją prace dokładnie i podejmował rozsądne decyzję. Bardzo dobrze zna się na TS3 i chętnie służy pomocą. Jest osobą towarzyską , kulturalną oraz miłą , co można przekonać się rozmawiając z nim na TeamSpeak'u. Zazwyczaj nie wnika w konflikty, co jest bardzo mile widziane w gronie Administratorów itp.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Ostatnie pytanie dotyczące sieci. Czy mógłabyś wybrać 2 osoby z forum (dowolnie jakie chcesz) i krótko je opisać?
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]
Natalka: 

Super Moderator  

Procentowy

- Uważam , że jest ogarnięta osobą z wielkim doświadczeniem, ponieważ (jak wspomniałam wcześniej) panuje nad wieloma sprawami jak dbanie o porządek na forum , rekrutacja moderatorów oraz zawsze pomoże w różnych sprawach. Myślę , że jest odpowiedzialny , ponieważ jak widać utrzymuje się na tej posadzie bardzo długo i wykonuje swoje zadania solidnie i dokładnie. Oprócz Super Moderatora pełni funkcję Technika Forum , więc jest bardzo zaufaną osobą. Na wielu serwerach posiada adminów dlatego szacunek dla niego , bo pilnuje nie tylko forum , a także serwery. Gdy ktoś ma sprawę do niego , nie odkłada tego , a działa natychmiastowo.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka: Wywiad dobiega końca. Dziękuję Ci za ten poświęcony czas oraz życzę Ci wszystkiego najlepszego. Chciałabyś kogoś pozdrowić, podziękować, coś przemówić do społeczności Multi-Head.pl?
[/align]

Natalka:Chciałabym pozdrowić Użytkowników oraz Administrację. Szczególne podziękowania dla Varg'a , Ksiondza oraz ekipy serwera JailBreak.

[align=center] [/align]

[align=center]Smerfetka:  Dziękuję za poświęcony czas i do usłyszenia :) 
[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Natalka: Dziękuje za wywiad . Do usłyszenia :)
[/align]

Dziękuje za miłe słowa Natalio. ;))

Smerfie, popełniasz dużo błędów interpunkcyjnych. Musisz się postarać nad tym zapanować i poznać podstawy stawiania znaków interpunkcyjnych. 

Niestety, ale mojego poparcia w tym podaniu nie masz. ;))

Gość Guest

Wywiad wydaje mi się "zjadliwy", ale przeczytaj czasem zanim dodasz to co napisałaś. Wychwyciłem mały błąd, a mianowicie "chciałaśbyś". - To tylko taka mała uwaga.

W wymaganiach pisze, że potrzeba miesiąc na złożenie podania, a Ty masz zaledwie 18 dni. Może dobij do miesiąca i popraw nieco wywiad bo parę błędów można napotkać.

Jestem jak na razie neutralny. ;)

Gość Guest

Sporo błędów, spróbuj najpierw może na recenzenta. Do tego słabe zaangażowanie w wywiad, który ma iść do podania.

Na NIE.

• Premium

Wywiad krótki, ale wszystkiego idzie się dowiedzieć. Trochę błędów interpunkcyjnych tak jak to przedmówcy napisali, jednak nie widzę błędów ortograficznych ani gramatycznych. Ja jestem na tak, przecież człowiek na błędach się uczy:)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 8 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...