Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #288065 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam, wykonywałem reinstall systemu i postanowiłem ponownie pobrać CS 1.6 na komputer, przed reinstalem systemu wszystko śmigało, nie miałem lagów, z resztą mój komputer do najgroszych nie należy, bo spokojnie udźwignie battlefielda 3 czy CS global offensive, problem pojawił się dopiero po ponownym zainstalowaniu gry. Po uruchomieniu mam maksymalnie po 10fps, gdy zmieniłem na grafikę Software - wszystko zaczeło normalnie działać, ale po powrocie na OpenGL lagi wracają. Miał ktoś taki problem? Wiecie jak temu zaradzić? Ps. Sposoby Januszów Informatyków typu - "E ZRÓB REINSTAL MI POMOGŁO" "Wpisz se komendy na max fps i cl_ ..." zachowajcie dla siebie bo... Nie, mi nie pomogło. Oczywiście za pomoc chojnie wynagrodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288841 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wyłącz synchronizację pionową w ustawieniach karty graficznej i daj znać czy pomogło.- W tym jak to zrobić na twojej karcie pomoże Ci wujek Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289892 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Zabrzmi to dziwnie ale nie miałem wgl Nividia Control Center (które jest potrzebne do wyłączenia synchronizacji pionowej) po zainstalowaniu w.w Control Center'a CS wrócił do normalnej liczby FPS bez zmieniania synchronizacji pionowej na wyłączoną (ustawiło na AUTO) czyli temat rozwiązany CS śmiga, a ja bardzo dziękuję za pomoc. + Dla Ciebie mistrzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289914 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Skoro problem zniknął... /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289915 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi