Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287651 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Kupiłem dzisiaj premke czołgiste na 30 dni no super kasy na koncie nie ma premki też przede wszystkim kodu którego nie otrzymałem a w sms pisało że podobno źle coś wpisałem no ale kasy nie ma także prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Marca 2015 #287674 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Sieć nie ponosi winy za to, że źle wpisałeś kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Marca 2015 #287675 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287741 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Wasze Klasy/Perki" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2015 #288144 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Moglibyście chociaż napisać koledze, że ma możliwość złożenia reklamacji na csetti/pukawce, w zależności z jakiego kodu korzystał. Szanse na wskóranie czegokolwiek są niewielkie, ale z szacunku do graczy wypadałoby o tym wspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi