Skocz do zawartości

Odstrzelony - Wandi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[align=center]hi im sqn: Cześc, zgłosiłeś si do wywiadu. Chciałbyś go przeprowadzic ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Witaj przyjacielu.No z ogromną chęcią.

[/align]

[align=center]hi im sqn: W takim razie, powiedz nam coś o sobie.

[/align]

[align=center]Kaktus : Mam na imię Wiktor mam 16 lat.Pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego oraz tam sie narodziłem.Uczęszczam do 3 klasy gimnazjum.Lubie grać w piłkę i ogólnie uprawiać sport ,lecz oststnio nie mogę ... Często gram na komputerze gdyż to lubie.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Powiedz nam coś o tym Ostrowcu.

[/align]

[align=center]Kaktus : Ostrowiec to miasto bez perspektyw na dalsze życie >,< Ostatnio zamykają szkoły ,sklepy.Są też plusy tego miasta mamy piękny stadion piłkarski oraz przepiękny Ośrodek rekreacyjny.W Ostrowcu żyje 80 tysięcy osób lecz coraz więcej z nich wyjeżdza.Lubie to miasto bo jest piękne ;*

[/align]

[align=center]hi im sqn: Masz rodzeństwo ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Tak 2 siostry w moim wieku ,troche wnerwiające lecz wiadono jak rodzina.

[/align]

[align=center]hi im sqn: A jak inaczej ? :D Każde rodzeństwo musi by wkurzające :). Ulubiony film/serial ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Nie mam ulubionego filmu lecz kino akcji wymiata .Co do serialu to M jak Miłość,Na dobre i na Złe i te duperele z TVN i Polsatu.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Ja tak Szkołe wole :D. A życiowe motto ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Nie mam motto żyje by żyć a nie dla "zasad" lecz wiadono zawsze pomaga sie w potrzebie.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Jak tam chcesz . Opowiedz o swojej najśmieszniejszej sytuacji życiowej.

[/align]

[align=center]Kaktus : O kurde trudne pytanie było ich troche.Kiedyś kolega pożyczył mi rower bo mój coś nie golił tylko wariat mnie nie uprzedził ,że kierownica jest poluzowana a ja chciałem jechać na czele ,wtedy jechaliśmy pod górke i znany morał xD Wywaliłem sie na pysk i zaczołem śmiać i klnąć w jednym.Koledzy teżieli show

[/align]

[align=center]hi im sqn: Hahhahaha xD. Jak znalazłeś się na MH ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Każdy odchodził ze starej sieci ( nie bede wymieniał bo ... ) Wiec za kumplami dotarłem lecz nie żałuje wyboru.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Jakie są twoje chęci do gry w cs`a i wrażenia z MH ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Chętnie gram na JB to na tym modzie gram od roku :> Czasami gram też na DD2+DM ,DD2/INF. Multi-Head to przyjazna sieć z ogromną masą serwerów a za czym sie ciągnie ogromna liczba graczy.Wiadomo nie z każdym sie znam ale nie żaluje ,że tutaj przybyłem.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Jaki serwer dodałbyś/zmieniłbyś na MH ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Dodałbym FM i 4Fun'a a reszte bym zostawił tak jak jest :)

[/align]

[align=center]Kaktus : A co do zmiany to JB bym naprawił gdybym umiał xD

[/align]

[align=center]hi im sqn: Jesteś optymistą, pesymistą czy realistą ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Napewno nie pesymistą ,odważnie patrze na świat jak i na otoczenie z nim związane.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Masz jakieś plany na przyszłość ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Taak ,chce w pełni wyzdrowieć i iść do dobrej szkoły.

[/align]

[align=center]hi im sqn: Dobra, na koniec daj jakiegoś suchara.

[/align]

[align=center]Kaktus : Leci ptak i sie potknął xDDD

[/align]

[align=center]hi im sqn: Haha xD. Chciałbyś kogoś pozdrowic ?

[/align]

[align=center]Kaktus : Szególnie ludzi z JB i z Infernusa no kochanych forumowiczów ;*

[/align]

[align=center]hi im sqn: Ok, dzieki za wywiad. Narka.

[/align]

[align=center]Kaktus : Nie ma za co :) cześć :>

[/align]

Gość Guest

Ten wywiad nie należy do udanych, ponieważ czytam już pierwszą linijkę, a tam błąd, ogólnie trochę błędów jest, po napisaniu, zanim opublikujesz przeczytaj go jeszcze raz na spokojnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...