Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #286899 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Data i godzina:po 12:00; 8.03.15 Nick admina/gracza, który zawinił: Player (na koncie steam) Dowody: http://www76.zippyshare.com/v/4gv4FqpJ/file.html Świadkowie: DD2 #1, na demku można zobaczyć Uzasadnienie: Gracz nie dość, że gra na nicku "Player" obraża innych. Używa do tego czaty zwykłego i głosowego. Jego argument, gdy powiedziałem, zeby siedział cichą...."Co mi zrobisz, adminów nie ma". Mógłbym kilka takich ssów wrzucić ale jak robię zrzut zdjęcia na steam to mi crashuje gre. Dla mnie gość powinien perma dostać bez usprawiedliwienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Marca 2015 #286914 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam. Bez SID, IP nie możemy ukarać winnego. Proszę dostarczyć SID lub IP. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #286917 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi