Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286693 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jest to nic innego jak lekko edytowany nowy codmod i pb guns. Takiego połączenia na forum nie widziałem. Usunąłem zbędne perki dodałem nowe klasy- oczywiście wszystko pod pb. Komendy: say /klasa - Otwiera menu wyboru klasy. say /klasy - Otwiera menu opisów klas. say /perk - Pokazuje informacje o posiadanym perku. say /perki - Otwiera menu opisów perków. say /wyrzuc - Wyrzuca aktualny perk. say /drop - Wyrzuca aktualny perk say /reset - Resetuje statystyki. say /statystyki - Pokazuje aktualne statystyki. Plugins-codmod,ini ;Call of Duty Mod QTM_CodMod.amxx ;Klasy codclass_Skoczek.amxx codclass_Lekarz.amxx codclass_Sprinter.amxx codclass_Spiderman.amxx codclass_Astronauta.amxx codclass_AssasinPremium.amxx codclass_AdmiralPremium.amxx ;Perki codperk_linaspidermana.amxx codperk_adrenalina.amxx codperk_apteczka.amxx codperk_autodestrukcja.amxx codperk_butykomandosa.amxx codperk_butysnajpera.amxx codperk_butyszturmowego.amxx codperk_kamuflaz.amxx codperk_maksymalneskupienie.amxx codperk_modulodrzutowy.amxx codperk_morfina.amxx codperk_notatkininjy.amxx codperk_podwojnakamizelka.amxx codperk_przysposobienieobronne.amxx codperk_rozblysk.amxx codperk_wyposazeniewsparcia.amxx codperk_wyszkoleniesanitarne.amxx codperk_wytrenowanyweteran.amxx codperk_wzmocnionakamizelka.amxx codperk_zaskoczeniewroga.amxx codperk_zwinnepalce.amxx cod_killxp 10 - Doswiadczenie za zabojstwo. cod_winxp 50 - Doswiadczenie za wygrana. cod_damagexp 1 - Doswiadczenie za 20 obrazen. cod_savetype 1 - Typ zapisu 1- Nick 2-SteamID 3-IP. cod_maxlevel 200 - Maksymalny poziom. cod_levelratio 35 - Ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu. cod_weaponsblocking 1 - blokowanie podnoszenia broni Paintballgun.amxx amx_pbgun (domyślnie 1) - Włącza paintballgun amx_pbusp (domyślnie 1) - Włącza USP paintballgun amx_pbglock (domyślnie 1) - Włącza Glock paintballgun pbgun_color (domyślnie 1) - Kolor farby [1=standard; 2 = kolor teamu] pbgun_shots (domyślnie 100) - Ile kolorowych "kulek" może być wywalonych raz (jeśli twój serwer się psuje lub laguje, obniża tę wartość) pbgun_velocity (domyślnie 2000) - Szybkość lotu kolorowych "kulek" (musi być niższa niż sv_maxvelocity (domyślnie 2000)) pbgun_speed (domyślnie 0.08) - Czas pomiędzy każdym strzałem pbgun_life (domyślnie 15) - Jak długo te farbki zostają roztegowane pbgun_glow (domyślne flagi "ab") - a = glows paintball, paintball, b = trasa pbgun_damage (domyślnie 100) - Ilość zadanych obrażeń, które zadaje strzelając farbkami pbgun_sound (domyślnie 1) - Dzwięki strzału i uderzenia Paintballmod.amxx amx_pbmod (domyślnie 1) - Bronie na farbki włączone na "1" amx_pbammo (domyślnie 4) - Ile "przeładowań" każdy gracz otrzymuje amx_pbmoney (domyślnie 1) - Włącza jeśli gracz nie ma kasy amx_pbstrip (domyślnie 1) - Włącza jeśli bronie gracza są usuwane amx_pbdm (domyślnie 0) - Jeśli włączone to gracze będą ożywieni po 3sekundach po umarciu amx_pbspawnprotect (domyślnie 5) - Czas w którym gracz nie może być zabity po jego ożywieniu(0, aby wyłączyć) amxmodx fakemeta cstrike hamsandwich engine Folder cstrike wrzuć do cstrike, do plugins.ini dopisz: paintballgun.amxx paintballmod.amxx paintballnade.amxx http://www71.zippysh...30570/file.html Jest to moja pierwsza tego typu praca. Proszę o wyrozumiałość. P.S: Wiem, że jest to tylko połączenie dwóch modów, ale na forum czegoś takiego nie było, a ludzie często czegoś takiego szukają. By Zerowyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287669 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zostawiam w celach dodatkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287670 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2015 #2062 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Gotowe paczki AMXX" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi