NaTeOooO Napisano 7 Marca 2015 #286470 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kto jest za tym aby klasy Cybersuit dodać eliminator rozrzutu a usunąć rakietki, ta klasa to straszne dno, dlatego wpadłem na taki pomysł , w premkach akurat brakuje eliminatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Marca 2015 #286480 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nie grasz Sutkiem więc nie wiem dlaczego piszesz o nim "dno". Rakietki są silnikiem napędowym tej klasy więc nie można ich usuną bo wtedy dopiero było by "dno i 2 metry mułu". Eliminator można dodać jako ulepszenie jednak nie ma mowy o zamianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Marca 2015 Autor #286481 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ale dobra ok rakietki mogą zostać ale elimiantor dodać jeszcze do niej bo zmulona ta klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Marca 2015 #283394 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Cyberek to klasa jak mówicie "dno" Żeby nie te rakiety to wgl nikt by nią nie grał bo była by gonwo warta. Można dodać jej eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286528 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ?? wogóle nie rozumiem tego tematu- cyber był i będzie na codzie:) Terror:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Marca 2015 Autor #286531 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Karol m to ja nie rozumiem twojego postu Ten temat jest po to aby ulepszyc klase cybersuit bo jest słaba. Dodac jej eliminator rorzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 7 Marca 2015 #286534 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 EEE no bez przesady ta klasa nie jest slaba... ma rakiety,skoki, ak i m4, mniejsza widocznosc da sie nia zaskoczyc! Sa perki! Zlapiesz dobry perk i mozesz moment wbic NUKE. Dodanie mu eliminatora spowodowaloby, ze za tydzien moze Dwa bylyby posty/placze zeby go oslabic. Prosty przyklad: full inty+eliminator+pulki/tytany +rakiety+ skoki i wbicie nuke w 2/3 rundy wedlug mnie... 4 klasy z eliminatorem wystarcza (szturmowiec,stalker p90, saper p90, ostatniej zapomnialem nazwy) Wykazcie odrobine "SKILLA", a nie wszystko na latwizne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Marca 2015 #286538 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzej o "Sztabowego" chyba ci chodziło. Lepiej przy Sutku inteligencję podkręcić bo Full 105 to trochę mało na Premium. 140-150 lepiej by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Marca 2015 Autor #286541 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Brakuje w premium klasy z brak rozrzutu wiec nadal jestem za elimiantorem. Albo stworzcie osobną klase premium z no recoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286576 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Można zrobić tak, że dodać eliminator i pozostawić 1 rakietke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Marca 2015 #286596 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Można zrobić tak, że dodać eliminator i pozostawić 1 rakietke? 2 rakiety obowiązkowo muszą być. Bez 2 rakiet klasa leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #284211 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dlaczego? Jedna rakieta mniej , ale za to Eliminator. Wszystko się równa. Jeśli zmieni się to w tej klase to chętnie będe nią grał. Rakiety nie liczą się do rankingu i przez to niektórym odechciewa się tym grać, a to by wszystko regulowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 7 Marca 2015 #286602 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jednak z 1 rakietą ciężko będzie kogoś ubić. Klasa zbytnio do skoczka się upodobni. Wolę aby INT zwiększono do 40 i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286645 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Brakuje w premium klasy z brak rozrzutu wiec nadal jestem za elimiantorem. Albo stworzcie osobną klase premium z no recoil Proponuje specjalnie dla Ciebie zrobić nową klase Nazwa: Dno Inteligencja:-50000 Zycie:-20 Wytrzymałość:-100 Kondycja:-10 Bronie:Uzi,glock 100 fb 50 sg Umijetnosci: No recoil, bujanie w obłokach, 10 skokow, - 100 dmg + int. Mam nadzieje że Ci odpowiada specjalnie dla Ciebie wymyślilem. :sciana: Co do tematu może nie gram na cod ale wydaje mi sie że cerberek jest wystarczajaco dobry a jak napisał wcześniej Dzej wystarczy troche skilla( chodz ciezko o niem mowic na cod) + dobry perk i nuke gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 7 Marca 2015 #286710 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Sasanik to ze nie grasz nie znaczy ze musisz obrazac innych graczy ta swoja klasa troche glupoty jak dla mnie pokazales .. wiem ze to co Nateoo napisal akurat to nic madrego i nie jestem za tym bo jak dla mnie klasy obecnie sa dobrze zrobione ale nieznaczy ze musisz go obrazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286745 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Sasanik to ze nie grasz nie znaczy ze musisz obrazac innych graczy ta swoja klasa troche glupoty jak dla mnie pokazales .. wiem ze to co Nateoo napisal akurat to nic madrego i nie jestem za tym bo jak dla mnie klasy obecnie sa dobrze zrobione ale nieznaczy ze musisz go obrazac Ale w którym zdaniu czy też słowie go obraziłem ??? Napisałem tylko jak ja widze klase dla niego tylko ze tam wszystko na + powinno byc + inne bronie i umiejetności Nikogo nie chciałem obrazić... More za co + 1 za post czy co bo nie bardzo rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 8 Marca 2015 #286789 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Cyber jako klasa jest OK . Można mu podkręcić inne aby 105 nie było Full bo chyba tylko snajper ma o 5 mniej. Zwiększyć mu możliwość dodawania int (max=140) i myślę, że będzie ok. Eliminator nie jest mu potrzebny bo do bezpośrednich starć na m4 , na odległość AK , jak ktoś woli to ma Deagl'a . Rakietki są dobre w bezpośrednim starciu oraz na odległość. Na start mało biorą no ale nie może być tak, że wchodzi Sutek z 5lvl na resp wroga i pół teamu leży. Zamiast eliminatora lepiej jest mu zwiększyć maksymalny poziom inteligencji do 140 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Marca 2015 Autor #286792 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ja jestem za wypowiedzią Lesto. Tyle ulepszenia mu napewno wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #286908 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 I tak dalej nikt nie będzie nią grał. Powodem tak jak mówiłem są rakietki, niby wszystko super fajnie, zabija sie dużo wrogów z rakiet. No ale co z tego? Większość nie cieszy zabijanie rakietkami bo nie liczą się do statystyk Jest to większa satysfakcja jeśli jest się wyżej w ranku. A rakietki na to nie pozwalają, fajnie jakby był jakiś plugin na liczenie się rakiet do statystyk Wtedy na pewno zwiększyła by się ilość osób na serwerze grającymi Cyberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 8 Marca 2015 #287003 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 cyberek jest dobra klasą. za dawnych czasów jak grał morderca, evo, triker itp to cyber byl często grana klasą sam miałem i jak masz skilla to klasa wymiata. A klasę z no recoil masz nazywa się chyba SZTURMOWIEC jezeli dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Marca 2015 Autor #287058 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Klasa szturmowiec ma no recoil ale nie jest premka i ma male staty, jest i tak osobny temat z wgraniem klasy premium z no recoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Kwietnia 2015 #298177 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 klasa może faktycznie jest trochę za słaba ale wiąże się to tez z brakiem umiejętność gry tą klasą ,postaram się ją trochę ulepszyć ,myślę ze dodanie jej eliminatroa to nie będzie dobry pomysł ale porozmawia tym z @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Kwietnia 2015 #298178 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi