Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286458 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 COD400lvl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ciok [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.1 Twój nick podczas gry:JunioR Godzina, data zdarzenia:Cały czas Mapa:_ STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:I nadal to samo zmieniam IP i itak nie moge wejsc na serwer zreszta te ip napisane w konsoli rozni sie od mojego a dodam ze moj nic na serwie To JunioR czyli rozni sie od zbanowanego Teraz patrzyłem na AMXBans i tam pisze ze nie jestem zbanowany wszystko ok a na serwa wejsc nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Marca 2015 #286483 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Usuń wszystkie pliki związane z CS pobierz inną wersje sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286487 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ok dajcie 10min i napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Marca 2015 #286492 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ok jak nie postkuje zresetuj jeszcze raz router i zmien nick z ciekawosci . Ogolnie usuniecie cs powino Ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286501 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Niestety nie pomogło i zmiana calego cs i zmana nazwy razem z IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Marca 2015 #286503 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 w amxbans masz bana dodany autoamtycznie przez zabiecpieczenie. W tej sprawie już Ci ja nie pomoge ., powino pomoc reset routera jezeli nie pomaga i w konsoli masz caly czas ten sam wyciag , poczekaj na czerwonych , musisz napisac najlepiej do opiekuna sieci albo administratora . Oni Ci pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286504 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 No ok dzieki za pomoc zamknijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286523 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi