Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285972 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Bandyta Godzina, data zdarzenia: koło 20:11 6.03 Mapa: only dd2 STEAM_ID / IP: macie Uzasadnienie: Bardzo prosze o Ub wręcz błagam. Spodobała mi sie wasza serwerownia i to bardzo mysle ze duzo miłych chwil mógłbym na niej spedzic. Każdy zasługuje na druga szanse ( ostatnia ) mógłbym byc pod okiem adminów. bardzo prosze o Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 6 Marca 2015 #285980 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ciekawe za co dostałeś bana hmmmmmmmmm :shok: dlaczego gracie na czitach i psujecie grę innym gracza którzy grają fair ? To strasznie irytuje .... Ale UB team niech zrobi jak uważa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285982 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nikomu nie utrudniałem gry poniewaz nie waliłem przez sciany tak jak to inni robia na wh. Poprostu miałem sam la siebie zeby wiedziec czy ktos idzie lub czy ktos stoi ale nie waliłem przez sciany Przemyslałem to wszystko i nigdy nie włacze wh na serwerze. Prosze o Ub poniewaz serwer wasz bardzo mi sie sobodał i lepszego stwierdzam że nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 6 Marca 2015 #285990 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ehhhhhhh ....... Dajcie mu tego UB niech ma tą ostatnią szanse ... a jak będzie grał nadal na haxach to i tak wcześniej czy później wpaadnie i wtedy papatki Pozdroxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285993 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ehhhhhhh ....... Dajcie mu tego UB niech ma tą ostatnią szanse ... a jak będzie grał nadal na haxach to i tak wcześniej czy później wpaadnie i wtedy papatki Pozdroxy Obiecuje... Ba nawet przysiegam ze nie bede czitowal wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #286013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 To dostane to Ub ? Bardzo was prosze. Jestem nowym graczem dajcie mi szanse. Nie skreslajcie mnie odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Marca 2015 #286025 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam na rzecz sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Marca 2015 #286026 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi