Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285648 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Witam, jak w temacie, niektóre mapy, te niestandardowe (a gram na GG+DM, więc jest to bardzo uciążliwe), po prostu mi nie działają. Przykłady niedziałających map: gg_capture gg_dagger gg_ff_fun_v3 i kilka innych... Sytuacja wygląda tak: łączę się normalnie z serwerem, ładuje się do momentu "preaching resources" i łapie laga, z csa trzeba wychodzić trzema magicznymi klawiszami przez zakończenie procesu, bo nie da się kompletnie nic zrobić. Na początku próbowałem usunąć niedziałające mapy, żeby jeszcze raz się pobrały z naszego serwera, ale niestety to nie działa. Następnie był całkowity reinstall steama - też nic. Żadne czekanie aż się niby załaduje też nie pomaga - trzymałem tak csa ponad godzinę. Na necie nie znalazłem żadnych konkretów, więc liczę na Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285733 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 W Google wyszukałem m.in. to: "Trzeci sposobem jest przeszukanie cs'a (folderu z nim). Szukamy plików związanych z mapą na której mamy dany błąd. Załóżmy że błąd występuje na mapie de_nuke, więc w folderze z grą szukamy plików z nazwą de_nuke i wszystkie usuwamy. Po tym wszystkim wchodzimy na serwer i jeżeli będzie ta mapa na serwerze to powinna nam się pobrać od nowa." Pisali też, że może pomóc własnoręczne ściągnięcie map i wklejenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #286002 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Próbowałem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288423 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288424 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi