Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285383 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tak jak już wcześniej pisałem mam zbanowane konto a nie wiem czemu podobno zrobiono mi ss'y 23.02 a ja nic nie widziałem nie wyrzucilo mnie z serwera i gralem do 3.03 i nagle nie mogę wejść bo moje konto zostało zbanowane we wcześniejszym temacie kazal mi chyba admin usunąć całego cs i to podobno miało pomoc ale nie pomogło wiec napisałem ze nie pomoglo to mój temat został zamknięty.I wtedy to było przed minieciem tych 24godzin a teraz juz jest po ale niestety nie zostalo wyjasnione w tamtym temacie to co moglem zrobic jestem niewinny a nie moge grac Proszę o pomoc gdyż bardzo dobrze mi się grało a teraz nie mogę... Nick w grze JunioR Oczywiście chodzi o COD400lvl Twój nick podczas grania: JunioR Data,miejsce zdarzenia:03.03.2015 grałem i było wszystko ok Mapa: niestety nie wiem Uzasadnienie: Tak ja napisałem wyżej Przepraszam zapomniałem o tym wzorze Już Poprawione i Jeszcze jedna dziwna rzecz to jest wyciag z konsoli i tam nie jest moja nazwa wogóle o co chodzi??? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ciok [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.149.87 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285506 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ban o którym wspomniałeś na samym dole jest z dd2+DM z daty 14.02.2015. Żeby rozwiązać ten problem zresetuj modem co zaowocuje zmianą ip, to powinno ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285509 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No własnie kurcze juz to robiłem i nic nie pomaga nie wiem moze moje ip jest nie zmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285510 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wiesz co, nie wiednieje w bansie żaden ban na ten nick oraz serwer. Sprawdź dokładnie czy podałeś dobry nick. Jeżeli tak to może spróbuj reinstala csa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285512 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 kurcze czyli u was jestem czysty???? reinstal juz robiłem i nadal to samo dobra juz pózno jest dzieki za pomoc i sorki za kłopot miłej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285516 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie ma na ciebie bana. Musisz coś wymyślić aby zmienic ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285562 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [...]dzieki za pomoc i sorki za kłopot miłej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285563 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi