Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285383 Napisano 5 Marca 2015 Tak jak już wcześniej pisałem mam zbanowane konto a nie wiem czemu podobno zrobiono mi ss'y 23.02 a ja nic nie widziałem nie wyrzucilo mnie z serwera i gralem do 3.03 i nagle nie mogę wejść bo moje konto zostało zbanowane we wcześniejszym temacie kazal mi chyba admin usunąć całego cs i to podobno miało pomoc ale nie pomogło wiec napisałem ze nie pomoglo to mój temat został zamknięty.I wtedy to było przed minieciem tych 24godzin a teraz juz jest po ale niestety nie zostalo wyjasnione w tamtym temacie to co moglem zrobic jestem niewinny a nie moge grac Proszę o pomoc gdyż bardzo dobrze mi się grało a teraz nie mogę... Nick w grze JunioR Oczywiście chodzi o COD400lvl Twój nick podczas grania: JunioR Data,miejsce zdarzenia:03.03.2015 grałem i było wszystko ok Mapa: niestety nie wiem Uzasadnienie: Tak ja napisałem wyżej Przepraszam zapomniałem o tym wzorze Już Poprawione i Jeszcze jedna dziwna rzecz to jest wyciag z konsoli i tam nie jest moja nazwa wogóle o co chodzi??? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ciok [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.31.149.87 ' [AMXBans] ========================================
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285506 Napisano 5 Marca 2015 Ban o którym wspomniałeś na samym dole jest z dd2+DM z daty 14.02.2015. Żeby rozwiązać ten problem zresetuj modem co zaowocuje zmianą ip, to powinno ci pomóc.
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285509 Napisano 5 Marca 2015 No własnie kurcze juz to robiłem i nic nie pomaga nie wiem moze moje ip jest nie zmienne
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285510 Napisano 5 Marca 2015 Wiesz co, nie wiednieje w bansie żaden ban na ten nick oraz serwer. Sprawdź dokładnie czy podałeś dobry nick. Jeżeli tak to może spróbuj reinstala csa.
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285512 Napisano 5 Marca 2015 kurcze czyli u was jestem czysty???? reinstal juz robiłem i nadal to samo dobra juz pózno jest dzieki za pomoc i sorki za kłopot miłej nocki
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285516 Napisano 5 Marca 2015 Nie ma na ciebie bana. Musisz coś wymyślić aby zmienic ip
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285562 Napisano 5 Marca 2015 [...]dzieki za pomoc i sorki za kłopot miłej nocki
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285563 Napisano 5 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
5 Mar
8
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Popularne Dni
5 Mar 2015
8 posts