Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285236 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam. Od kilku dni grywam na waszych serwerach i krew mnie zalewa ilu ludzi na haxach jezdzi. I tu nasunął mi sie pomysł, który był wprowadzony na niektórych serwerach (jakieś 7 lat temu, zanim zrobiłem długoletnią przerwe od cs'a), opcja "Vote BAN/KICK". Każdy gracz mógł aktywować głosowanie o wyrzucenie bądź zbanowanie gracza na 30min. Wyszedłem z tą propozycją, gdyż nie zawsze są admini na serwerach, a ja za stary jestem żeby tracić czas na nagrywanie filmików czy wrzucanie fot na forum i czekanie na reakcje. Gram dla relaksu. Uważam, że zrobilibyście wielki krok naprzód dając graczom możliwość usunięcia haxów od razu większością głosów. Pozdrawiam ps. jeżeli temat był to przepraszam, szukałem ale nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285251 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Taka możliwość była do czasu aż gracze nie bawili się tą komendą dlatego też została usunięta z serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285258 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Richard ma racje, grupka osób zacznie sobie " robić jaja " i dla śmiechu wywalą lub zbanują kogoś na serwerze. Uważam, że to nie jest dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285271 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wydaje mi się, że gdzieś na forum był już poruszany ten temat jakoś ostatnio. Opcja ta jest dobra jeśli na serwerze nie zawitają tzw. "jajcarze", którzy zvotują gracza dla zabawy, a nie za cheaty. Na OnlyDD2 jest taka opcja i jeszcze nie spotkałem się by ktoś sobie votował dla zabawy, zawsze jest to prawidłowa decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Marca 2015 #285277 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 fajna opcja gdyż często nie ma admina a z tymi jajami to różnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285292 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Myślę, że to dobra opcja z tymi komendami, ponieważ przed MH grałem na innej sieci, tam była ta komenda i nie widziałem tam tzw. "jajcarzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285302 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 na TAK - Dobry pomysł lecz gdy ktoś będzie bił ich np. na cod 500k zbanują go i będą denerwować ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285457 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Zbyt dużo będzie osób, którzy nie znają się na sprawdzaniu, czy dany gracz "odpalony". Do tego dochodzą żartowniśie. Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Marca 2015 #285458 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi