Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #284992 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Data i godzina: 17.35 Nick admina/gracza, który zawinił: stalion Dowody: hltv mapa zm_zombust Świadkowie: Uzasadnienie: to tak admin dal mi bana bo napisalem ze admin ucieknie zaraz na spekta aby mnie pilnowac i ze ma obsesje aby mnie zbanowac. I za to dostalem bana jako prowokacja admina. To tak admin sam prowokuje po 1 jak wbijam ucieka na spekta aby mnie pilnowac co dowodem jest ban z 4 dni jak dal mi bana za cele za 10 sekund kampienia bez upomnienia bez niczego. Wiec sie dzieciak dziwi ze pisze ze ma opsesje aby mnie zbanowac?. Wiec tak niech seba da un bana a tego dzieciaka zbanuje bo to ze on ma na moim punkcie opsesje to jego sprawa ale za takie cos banowac to juz paranoja dzieciaku. mam zaczac skladac skargi za twoje przynajmniej 10 sekund afk? tak jak ty banujesz mnie? lecz sie dziecko. tu daje ss z zrzutu widac za jakie slowa admin banuje za napisanie prawdy http://speedy.sh/8fx6s/2015-03-04-00001.jpg http://speedy.sh/ZwyhX/2015-03-04-00002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Marca 2015 #284997 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Marca 2015 #285002 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Sprawa jest prosta ja Ci powiedziałem nie odzywaj się do mnie jak nie masz spraw związanych z serwerem. Po co to mówisz? "po tej mapie stalion pewnie na spekta ucieknie^^" "aby mnie pilnjowac^^" "bo chlopak ma opsesje na mnie aby mnie zbanowac^^" Pozwól, że w pierwszej kolejności poprawię Cię ortograficznie bo nie raz mówiłeś mi aby nauczył się pisać po polsku. Zrobiłeś błąd w słowie "opsesja" poprawna wersja - obsesja. Zapamiętaj przyda Ci się. Zajmij się grą nie odzywaj się do mnie jak nie masz spraw związanych z serwerem to nie będzie nieporozumień! Proste!? Powiedz po co to pisałeś? Ja innego sensu w tym nie widzę ty ciągle mnie takimi tekstami prowokujesz. Sprawę Ci postawiłem jasno nie odzywaj się do mnie jak nie masz spraw związanych z serwerem. Nie powiedziałbyś tego nic byś nie dostał, ale Ty już taki jesteś i będziesz. Ja się Ciebie nie boję żebym na specta uciekał. Admin może ciągle na spect siedzieć pilnować serwer i ja Ci się nie muszę tłumaczyć kiedy wchodzę na specta. 4 dni temu nie byłeś AFK pamitam tą sytuacje mapa zm_zombust Ty mialeś w ręce bombe odrzucającą i kręciłeś się koło kampy i to AFK jest? Następna sprawa obrażasz mnie tutaj "dziaciaku" nie pierwszy raz. Za publiczne obrażanie na forum też jest kara wiec nie wiem jak uchodzi Ci to na sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285006 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a powiedz mi czemu mnie zbanowales za 10 sekund kampienia bez upomnienia bez niczego. czemu zawsze jak wbijam uciekasz na spekta aby mnie pilnowac. A to ze pisalem to moglem masz problem nie czytaj nie odpisuj bo banowac za takie cos nie mozesz bo to ani nie prowokacja ani obraza wiec to ty szukasz problemu banuja mnie za nic wiedzac ze ja skarge dam. Ty sobie za wiele pozwalasz myslisz ze ty jestes pan? ze jak ktos dociebie napisze i ci sie nie spodoba to dasz bana jako prowokacja? A powiedz mi czy zbanujesz kazdego kto domnie napisze a ja mu nie pozwole do siebie pisac? bo tak to wyglada ze banujesz bo napisalem nie do ciebie a do fusiona. wiec jak tak chcesz to teraz bedziesz moim za przeproszeniem przydupasem i bedziesz banowal kazdego komu nie pozwole sie domnie odzywac i bedziesz dawal powod prowokacja gracza jak ty prowokacja admina. Wtedy bedzie sprawiedliwie. A zapomnialem dodac bedziesz tez banowal kazdego za 10sekund afk bez upomnienia jak to zrobiles zemna. Mam nadfzieje ze sie rozumiemy. wbilem na serwa i domnie napisal Biczys a nie pozwolilem mu tez go zbanujesz jako prowokacja gracza na 30 min? bo jak ty banujesz to i ja sobie pozwole na takie taktowanie. juz tyle osob sie domnie odezwalo a nie pamietam abym pozwolil wejdziesz stalion ich pobanowac? bo wiesz ze ty nie jestes nad nikim masz takie same prawa jak my wiec jak ty mozesz to i my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Marca 2015 #285010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Bana 4 dni temu dostałeś za kampienie nie byłeś AFK lecz krążyłeś koło kampy z bombą odrzucającą w ręku jeśli masz inną wersje pokaż mi dowody. (oczywiście dowodów się pewnie nie doczekamy bo powiesz, że nie ma już HLTV) Upominam cały czas SPAMUJE " Zombie ma obowiązek wykonywać CELE MAPY" i to może potwierdzić każdy admin. Zresztą ile Ty tu grasz, że nie znasz zasad? Nie pisałeś do mnie ale o mnie próbując kolejny raz mnie prowokować. SPRAWA JEST PROSTA NIE ODZYWAJ SIĘ DO MNIE I NA MÓJ TEMAT JEŚLI TO NIE JEST ZWIĄZANE Z SERWEREM To nie będzie żadnych banów ani innych problemów. Mówiłem, Ci to skoro tego nie potrafisz zrozumieć to przykro mi. Nie wchodzę na spect dlatego, że Ty jesteś, lecz dlatego, że jestem adminem i jestem od pilnowania porządku jeśli ktoś nie wbija do kamp lub blokuje to wchodzę na specta i obserwuje i robię to czasem kilkakrotnie na mapę lub też całe mapy spędzam na spect. Mam do tego prawo wejść na spect kiedy chce? Mam więc nie rozumiem twojego zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 czekaj czekaj ty mi wlasnie zabroniles pisac? za kogo ty sie masz? bo pisac mi nie zabronisz chyba ze to bedzie obraza a to ze ja pisze prawde to masz problem. Co prawda w oczy kole? powiedz mi ile ty grasz na serwie ze nie wiesz ze banowac za takie cos nie mozesz? co 1 raz masz admina ze nie wiesz ze za to banowac nie mozesz. Bo ty sie masz chyba za kogos lepszego od innych ze ty mi mowisz ze ja nie moge pisac^^ co zabronisz mi tez grac?? bo taki masz kaprys. wiesz gdzie ja mam twoj zakaz pisania w 4 literach bo ty nie masz takiego prawa aby mi zabronic masz problem to dam ci rade nie czytaj. a co do granata to mialem go w reku i krazylem dokladnie jakies 10-15 sekund bo czekalem az ct sie wychyli aby go z kampy wypchnac i zlapac bo jak wiadomo tak wejsc przy innych zm sie praktycznie nie da. ale jak ty myslalem ze stoje z bomba to znaczy ze kampie to gz widac jak ty oceniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Marca 2015 #285019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wcześniej powiedziałeś, że byłeś AFK 10 sek teraz, przyznałeś mi rację, że krążyłeś. Kolejne kłamstwo na Twoim koncie. Ja Ci pisać nie zabroniłem nigdy. Nie raz nie dwa były miedzy nami sprzeczki, wstawiałeś na mnie skargi ja nie dostawałem żadnych upomnień od Guyvera i od Seby czyli bany były słuszne jak ten. Dlatego Ci powiedziałem "NIE ODZYWAJ SIĘ DO MNIE I NA MÓJ TEMAT JEŚLI TO NIE JEST ZWIĄZANE Z SERWEREM " aby więcej nie było między nami nieporozumień Ty się do tego nie stosujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285024 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "NIE ODZYWAJ SIĘ DO MNIE I NA MÓJ TEMAT JEŚLI TO NIE JEST ZWIĄZANE Z SERWEREM " aby więcej nie było między nami nieporozumień Ty się do tego nie stosujesz. mi to wyglada tak jak bys mi zabronil pisac ty nie jestes panem i pisac bede a jak ci sie nie podoba to prosze nikt ci nie kaze czytac. bo powiedz mi kim ty jestes ze mi zabraniasz pisac? gdzie to jest napisane ze ja nie moge pisac? obrazam cie? bo ja nie widze obrazy a do tego nie pisalem do ciebie wiec cie to nie powino interesowac. a nie ty walisz teksta ze niemoge pisac bo zbanujesz. Bo ja ci mowilem ja ci moge podac osoby ktore domnie pisza a np nie chce aby pisaly tez ich zbanujesz? czy to tylko dotyczy ciebie? bo ty banujesz jak cos napisze o tobie wiec ja tez takie traktowanie chce. wiec jak sie zgadzasz to zaraz ci dam liste osob do zbanowania mozesz powod jaki chcesz dac ale chyba najlepszy bedzie prowokacja gracza tak mi sie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Marca 2015 #285029 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ale powiedz po co to piszesz? Nie potrafisz poprostu nie pisać nic do mnie i o mnie nie na temat serwera? Sam szukasz problemów bo gdybyś normalnie wszedł na serwer zajął się grą to wszyscy by byli zadowoleni. Pisząc: "po tej mapie stalion pewnie na spekta ucieknie^^" "aby mnie pilnjowac^^" "bo chlopak ma opsesje na mnie aby mnie zbanowac^^" To brzmi jak by się Ciebie bał bo wszedłeś na serwer i ja uciekam na spect. Powtarzam Ci po raz enty admin ma obowiązek pilnować porządku na serwerze dlatego wchodzi na SPECT aby obserwować graczy i pilnować porządku. Robię to zazwyczaj kilkakrotnie na mapie lub siedzę czasem całe mapy na spect gdy gracze łamią masowo przepisy a TY myślisz, że ja wchodzę na spect bo Ty na serwerze jesteś. Proponuję ustanowić dill między nami (aby nie było więcej takich skarg i banów) "NIE ODZYWAJ SIĘ DO MNIE I NA MÓJ TEMAT JEŚLI TO NIE JEST ZWIĄZANE Z SERWEREM " Wtedy będzie dla wszystkich najlepiej i nie będzie więcej nieporozumień. Chyba, że nie potrafisz będąc na serwerze tego warunku spełnić. Chcę aby Seba się wypowiedział na ten temat jako opiekun i reszta administracji. Ostatnia sprawa to obraza mnie publicznie na forum. To nie może być tak, że on piszę na mnie "dzieciaku" i uchodzi mi to na sucho. Regulamin obowiązuje każdego ja się do Niego wracam z szacunkiem i jestem wyrozumiały bo banów do 30min nie muszę udowadniać. A wiec proszę o dopilnowanie aby dostał warna za obrazę publiczną. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Marca 2015 #285030 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Stallion, gdzie Ty tu widzisz prowokację? Nie możesz tutaj zabraniać nikomu żeby ktoś do Ciebie się nie odzywał. Jeżeli nie masz chęci czy zamiaru rozmawiać z jakąkolwiek osobą to po prostu nic do niej nie pisz. Ja nie widzę żadnej prowokacji w tym co Ransley napisał. Trochę przesadzasz. Skarga nie słuszna. Wygląda to tak jak to byś Ty właśnie szukał jakiegoś problemu. Dostajesz upomnienie następnym razem skończy się na ostrzeżeniu. Zamykam. Jeżeli Opiekun będzie miał coś do dodania to otworzy temat i się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285031 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a powiedz mi jedno od kiedy slowo dziecko to obraza? bo jakos nie przypominam sobie zeby takie slowo to byla obraza tak samo jak bot. wiec jak mi powiesz w czym to jest obraza to sie zgodze. a po 2 ja z toba zadnych dilow robic nie bede i pisac bede co bede chcial a poki to nie bedzie obraza nie masz prawa banowac. a nie ty kazde moje slowo rozumiesz jako prowokacja. ty jak widzisz mnie na serwie to ci sie pewnie zapala lampka kazde slowo=prowokacja, obraza. Ty sie lecz koles a nie odwalasz takie cyrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Marca 2015 #285032 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi