Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na KreatywnyAli

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: Dzisiej 16:09

Nick admina/gracza, który zawinił: KreatywnyAli

Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23609/HLTV-1503031552-de_aztec.dem.zip 17:36

http://www73.zippyshare.com/v/elRYqexA/file.html

Świadkowie: Dużo było ludu :)

Uzasadnienie: Dał bana tylko dlatego, że ktoś napisał "rond miny w przejsciu" admin nie powinien dawać bany tylko z tego powodu, że ktoś napisał, że ktoś łamie regulamin. Admin powinien dostać jakieś ostrzeżenie jak nie jest w 100% pewien to nie powinien dawać banów. :)

Ale kolego.Ja nie dałem bana za miny ponieważ ktoś tak napisał :) W miny wpadł gracz Hades.Mnie zabito,i miałem na nim kamerke więc widziałem jak wpada w te miny.Nie daje banów bez sprawdzenia.A tu nie miałem po co iść na spect,sytuacja była jasna.

*Jesli bedzie cos jeszce trzeba to napisze wieczorem.Nie ma mnie w domu .

Gość Guest

Ale kolego.Ja nie dałem bana za miny ponieważ ktoś tak napisał :) W miny wpadł gracz Hades.Mnie zabito,i miałem na nim kamerke więc widziałem jak wpada w te miny.Nie daje banów bez sprawdzenia.A tu nie miałem po co iść na spect,sytuacja była jasna.

*Jesli bedzie cos jeszce trzeba to napisze wieczorem.Nie ma mnie w domu .

Ale przecieć widać dokładnie, że miny nie były w drzwiach... Więc o czym Ty piszesz? :))

Jak Ty masz tak patrzeć to powodzenia.

Pomyliłem się i za to Cie przepraszam,wcześniej byłem na telefonie i nie mogłem nic zobaczyć."Dał bana tylko dlatego, że ktoś napisał "rond miny w przejsciu" " jednak nie mogę się z tym zgodzić.Nigdy nie dałem jeszcze bana bo ktoś napisał "xxx miny w przejsciu",zawsze sprawdzam jednak w tym przypadku się pomyliłem.Następnym razem bardziej sie przyjrze.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...