Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #284325 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, pewnie nie jedna osoba zauważyła, że TOP15 resetuje się wręcz codziennie i pewnie dla niektórych graczy którzy chcieliby walczyć o jakąś pozycje jest to uporczywe. Czy da radę to jakoś naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284380 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Po co ci? Ważne żeby lagi byle mniejsze... Poresztą byleś kiedyś w tej topce że się tak upominasz? Bo nie wydaje mi się żebyś tam był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284402 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nie pisałem wcale tego po to, że ja chcę być w topce czy też w niej kiedyś byłem. Pisałem o graczach którzy chcieliby o nią powalczyć. Nie zależy mi na tym, lecz widziałem, że dużo ludzi irytuje to dlatego zapytałem o co chodzi z tym restartowaniem. Jeśli idzie to na korzyść serwera i zmniejsza takowe lagi to nie mam problemu z tym, że top się restartuje codziennie, więc zluzuj trochę. :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284404 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 na DD2/INF tak samo jest jest cos po prostu w confingu porobione bo mialam to samo u siebie dawniej na sieci i ktos musi to zrobic bo to jest masakra ,co chwile spam na forum ze topka sie resetuje i takie tam pierdoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284410 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Tak jak napisałem, dla niektórych graczy jest to ważna rzecz dlatego się tak o to ubiegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Marca 2015 #284547 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dopóki nie zniknie jeden plik z ftp problem będzie występował. Wcześniej rozwiązałem go, ale jak widać wszędzie przywrócono starszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284415 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Sprawa wyjaśniona. Mam nadzieję, że dość szybko zostanie to naprawione i nie będzie nie potrzebnych pytań. Prosiłbym kogoś z moderatorów o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 14 Marca 2015 #290194 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 z tego co się orientuje to topka się już nie resetuje dłuższy czas, wiec chyba problem rozwiązany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 #290620 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Tak, temat już dawno mógł zostać zamknięty bo problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 #290829 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Skoro problem zniknął... /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 #290830 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi