Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Kain (reason: brak profesjonalizmu).

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 02.03.2015 - 21:10:11

Nick admina/gracza, który zawinił: Kain

Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=22425

Świadkowie: HLTV wszystko pokarze. Jak komuś potrzebne to czas macie.

Uzasadnienie: Zalogowałem na serwer po nie pamiętam nawet jakim czasie. Tak dawno już nie grałem. Wchodzę sobie zadowolony, patrzę nick "player" to mówię zmienię. Akurat zalogowałem się na serwerze pod koniec rundy (z glockiem etc), bo ct rashowało (pewnie eco). Zmieniałem nick (ze 20 sekund się zeszło, zapomina się na stare lata), starałem się ruszać, co parę sekund, żeby bana nie dostać i? Ban na godzinę za respa. Stały jeszcze 3 osoby obok mnie, spoko. Wiem co sobą reprezentujesz typie, bo żenowałeś mnie grą już wcześniej. Nie wiem kto Ci dał admina, ale ja po x lat stażu, powiem krótko. Twoja postawa i brak profesjonalizmu, to aż mnie zabolałoNa pewno nowych graczy wam dojdzie z takimi ludźmi. Lepszego back to game, nie można mi było zrobić. Pozdrawiam środkowym palcem. Kick bym zrozumiał, ban na 5 min też, to się daje, ale nie godzinę, poyebało, staty na minus? Nie rozumiem takich ludzi.

Mam nadzieję, że good wzór. Hue hue hue.

3.

2.

1.

Hejty lecą xD

Gość Guest

Czy admin upominał lub wysyłał wiadomość na say @ że resp TT max 1 minuta ?

Admina @Kain proszę o przedstawienie swojej wersji .

Gość Guest

1. Byłem raptem 30 sekund na serwerze. Admin nic nie upomniał. Nie ma slapów/kicków/saya na ekran. Jest jeszcze parę osób przy życiu, a bana dostałem dopiero w next rundzie na respie.

2. Naprawdę jesteś, aż taki naiwny, że mam tego szukać na demku, czy może nie doczytałeś? No ok. proszę bardzo 11 minuta i parę sekund: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1503022059-de_dust2.dem.zip

Demo jest czekam 24 na odp admina.

http://www16.zippyshare.com/v/V0i5XhAX/file.html

Po pierwsze nie jestem dla tego osobnika typem i niech pozdrawia środkowym palcem swoich znajomych nie mnie. Skoro jest takim profesjonalistą to nie muszę go upominać bo pewnie zna regulamin i wie, że nick player jest nagradzany kckiem a spędzenie całej rundy na respie karane godzinnym banem. Jeżeli będę robił wyjątki to inny ogar napisze skargę, że jednym daje godzinę a innych upominam- zasady są dla wszystkich. Skończyłem i dziękuję a tego doświadczonego ogara pozdrawiam!

PS

Lepiej niech takich graczy ubywa niż ma przybywać jak pisze ten zacny ogar. To wtedy przybędzie nam ludzi którzy chcą grać a nie stać całą rundę na respie i tłumaczyć, że się nick zmienia_ taki ogar a do końca rundy nie dał rady zmienić nicku?

Gość Guest

Zakaz kampienia TT jest w regulaminie. Mam nadzieję że wyjaśnione. Drogi graczu jeśli masz wątpliwości to odśwież sobie znajomość regulaminu.

Pozdrawiam

Joe

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...