Skocz do zawartości

co to za kot ?

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

/Edit dla Danke :D

Kocur wita Panie i Panów :hi:

Personalia uważam za zbędne w tej chwili, ale jak ktoś będzie chciał mnie lepiej poznać to zapraszam. :)

Kontynuując, chwilę już tu gram, więc wypadałoby rzucić parę słów o sobie. Żeby nie poczuć się zbyt staro powiem jedynie że 20-stke mam już od przeszło paru lat za sobą. CS to moje hobby od wielu wielu lat i jednocześnie spora część histori mojego życia jeśli chodzi o gry komputerowe. Żeby zbytnio się nie rozpisywać dodam tylko że zaczynałem zanim jeszcze wersja 1.6 CS'a ujrzała światło dzienne. :) Oprócz CS'a i innych gierek, mam bardzo wiele przeróżnych zainteresowań, a ponieważ jest ich tak dużo, często przychodzą szybko i równie szybko odchodzą. For fun trochę grafiki, klejenia filmików z fragów, filmy i seriale (oglądam ich mnóstwo, różnego rodzaju) no i oczywiście muzyka, praktycznie wszystkie gatunki, byle tylko wpadało w ucho.

Gram głównie na DD2 #1 i psuje nerwy pewnie niektórym swoją, bądź co bądź nienajgorszą grą. :D W sumie nie miewam słabych dni, przeważnie gram na jednakowym poziomie, przez co niedługo do zainteresowań będę mógł dodać wrzucanie ssów. :D

Na ogół spokojny ze mnie człowiek, może trochę zabawny i towarzyski, mający dystans do wszystkiego .. bla bla bla. :D

Koniec nudzenia, to by było na tyle, jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie Madzie :* ;))

Kocur wita Panów i Panie :hi:

Powinno być na odwrót :<, poczułam się urażona :P.

Nawet mnie nie pozdrowiłeś, o Ty nie dobry kocurze jeden...

Ogółem podsumowywując:

Znam Cię już trochę, więc 50% z tego, co napisałeś o swojej osobie jest mi dobrze znana ;>.

Witam serdecznie i zapraszam też na DD2#2 ... ;).

Jakbym w czymś kiedyś mogła pomóc to śmiało pisz, wiesz gdzie mnie szukać. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...