Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283859 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Sorry fajna dupa z twarzy -,- Godzina, data zdarzenia: jakieś 10, 15 minut temu. Mapa: Inferno STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 7909549 Uzasadnienie: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 322 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sorry fajna dupa z twarzy - , - [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 7909549 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.7.220.203 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rss13.mp3' Sorry fajna dup dolaczyl S!EMANKO killed ILLUMINATI with ak47 Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Witam, zostały mi zrobione ss'y i za cholerę ich nie mogę znaleźć - przeszukałem wszystkie foldery w steam i dupa. Wpisywałem również w wyszukiwarce mapkę inferno i jej nie wyszukało, a ss byłby pod taką nazwą. Swoją drogą nie wiem skąd akurat zostały one zrobione mi, miałem statystyki na - jak bot ;d Wydaje mi się, że pomyłka Pytałem na SB o hltv, ale stronka z demkami coś nie działa, a na nim wszystko będzie widać. Jeśli zadziała wstawie tu link jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283861 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Skorzystaj z poradników poniżej. Poradnik : http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl/topic/29175-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Masz 24h na wrzucenie screenów od momentu zbanowania , po tym czasie jedyną szansą na UB będzie 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie. EDIT: Jak chcesz odpracować bana reklamami to musisz je zrobić własnoręcznie . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283864 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Skorzystałem już wcześniej z takich samych poradników w internecie i nic mogą być zakupione reklamy? @ i dlaczego demka nie możesz obejrzeć? Przecież tam więcej zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Marca 2015 #283866 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Reklamy muszą być robione własnoręcznie, ponieważ jest to forma kary. Zrobione zostały Ci screeny, musisz je wrzucić, nie ma sensu oglądać demka, gdy zostały zrobione Ci screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283873 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 To przykro mi bardzo, nie mogę ich odszukać za xuja.. Wszystkie poradniki, przeglądarki gówno dały. Skoro tak uważacie - niech zostanie. Na mojej poprzedniej sieci sprawdzano w takiej sytuacji demko i było po sprawie, czy gracz jest czysty bądź spalony. Reklam nie będę robił ręcznie, bo aż 100 to mordęga niesamowita Powodzonka. Na pewno ryzykowałbym steam, czy nawet swojego dzisiaj zakupionego vipa na jakieś wh ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283878 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi