Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #283128 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam, jakieś 10 minut temu zakupiłem vip'a i chciałem go na serwer DD2/Inferno i w sklepiku nie mogłem go znaleźć, więc wybrałem ONLY DD2#2. Po wpisaniu hasla w konsoli oraz zmiana mapki nie pomogla. Nie wiem czy ogolnie kupilem na ten serwer co chcialem i tez nie wiem dop kogo napisac, bo jestem zielony w tej sprawie, wiec pisze tutaj. W razie czego prosze ten temat usunac i napisac do mnie na pw. Mój nick Sorry fajna dupa z twarzy -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Lutego 2015 #283134 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Z kodem zgłoś się do Opiekuna Sieci, bądź aquaxa. Skoro wybrałeś inny serwer to jak ma Ci VIP działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Lutego 2015 #283135 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi