Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #281913 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nick:Player BF | CSAdv.pl ale normalnie mam Gumowy (zobacz uzasadnienie) Data:Nie pamietam to chyba 30 dni temu Mapa:Nie wiem nie moglem nawet zobaczyc Moje IP:79.185.34.155 Witam wlaczylem komputer odpalilem cs i wbilem na serwer a moj cs nie zapamietuje nazwy uzytkownika i usalone automatycznie jest Player BF | CSAdv.pl po chwili zostalem zbanowany a podobal mi sie ten serwer wiec prosze o unbana Ps:mam juz cs zapamietajacego nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #281914 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Proszę zastosować się do wzrou: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Na poprawe masz 24h po tym czasie odwołanie zostanie odrzucone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #281925 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Proszę zastosować się do wzrou: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Na poprawe masz 24h po tym czasie odwołanie zostanie odrzucone. Pozdrawiam. memesi0 skad mam wiedziec jaka byla mapa , i godzina bo miesiac temu zostalem zbanowany a teraz zobaczylem ze mozna wyjasnic bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #281934 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. Termin odwołania od bana minął. Miałeś czas do 15.02.2015 - 16:55:11. Jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam. http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #281935 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi