Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282819 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam. dzisiaj o 14:28 postanowiłęm pograc na bf4 dd2 i zobaczyłem mapke zmienioną... wiec zapytałem "kto zmienil mape ?" i po chwili admin LATAJacy holender napisał na @@ "TWÓJ STARY" dowód: prosze obejrzec HLTV. chiałem zrobic sreen ale w konsoli nie pisało co napisał holender na @@ prosze o odebranie admina temu adminowi. nie bede tolerował aby jakis dzieciak obrażał moją rodzine.... i to jest wzór. mnie sie czepiają w podaniu o adma a taki typ pisze "twoj stary" bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Lutego 2015 #282821 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 " Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. " Po proszę jakikolwiek dowód udowadniający winę Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282825 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 porsze obejrzec HLTV..... i wgl. po co dowody,.,,,,, mysliscie ze ktos skarge składa od tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282846 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Na przedstawienie dowodów masz 24 h. W przeciwnym razie skarga leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #282848 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Oglądnąłem demko. Minuta 13:20. Skarga jak najbardziej słuszna. Proszę moderatora o zamknięcie tematu, a Opiekuna o ukaranie administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282851 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Brak słów na zachowanie admina. Z mojej strony mogę cię tylko przeprosić i obiecać, że admin zostanie za to ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2015 #282855 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi