Gość Guest Napisano 6 Marca 2016 #406674 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Twój nick podczas gry:apa.lord Godzina, data zdarzenia:z 1 h temu Mapa:chyba dust STEAM_ID / IP: 0:0:45902442 Uzasadnienie: nie wiem nie czaje admina co mnie zbanowal !!!!!!! nie mam nic zadnego ssa to w takim razie poprosze o demo i rozpiske, tyle w temacie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : apa.lord [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 45902442 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 90.207.103.136 ' [AMXBans] =============================================== sorki nie podalem to byl ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Marca 2016 #406676 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Zapraszam admina @@.Meli z dowodami. Admin ma 24h na przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 6 Marca 2016 #406678 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jutro będę miała lampa to wrzucę hltv nie wiem może się pospieszylam ale typek same głowy walił wiec dostał za aima celownik latał no więcej mi nie było trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2016 #406679 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 pfffff co to wogole za odpisywanie to jakas paranoja !!!!!! ban to raz dwa ale juz rozpisac dema to w nosie. dzis juz nie mam czasu bo do pracy mam na rano takze jutro po 18 bede. i czekam na rozpiske ....ciao i milego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Marca 2016 #406718 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 https://www.sendspace.com/file/b3lhan No nie ma co rozpisywać czysty jest. Przepraszam że musiałeś czekać (chociaż do pracy się wyspałeś ) Całą odpowiedzialność przyjmuje na siebie i jeszcze raz przepraszam! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 7 Marca 2016 #406731 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi