Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 #282688 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nowe propozycje, aby odświeżyć jakoś redakcje. 1) Jako że recenzji wideo, nikt u nas nie robi i nie robił. Wpadłem na pomysł, żeby zamiast opcji recenzji wideo, zrobić dział "Multi Head Let's Play!". Można by powiedzieć, że niczym się to nie różni.. ale! Jak się napiszę recenzję, to po pewnym czasie jest ona zamykana. Taki Let's Play byłby cały czas otwarty i osoby mogły by się w nim wypowiadać, co chciałby zobaczyć w następnym odcinku. Powiedzmy zacząłem robić Let's Play Gothica 3 i ktoś na początku napisze, żebym przeszedł tą gre jako Mag Ognia. Wtedy osoba robiąca Let's Play może zadecydować czy iść za głosem ludu, czy samemu dalej grać po swojemu Opcja prowadzenia Let's Play spadłaby na recenzenta, żeby nie robić dodatkowych rang i żeby ludzie nie latali znowu za kolorkami. Dużo osób na YouTube ogląda różne Let's Play, a reklama Multi-Heada na YouTube może przynieść nowych graczy. ^^ 2) Dla redaktorów.. wprowadzić opcję anonimowych wywiadów. Powiedzmy ktoś się zgłosi do jakiegoś redaktora, że chciałby swoje myśli wypowiedzieć publicznie. Wtedy redaktor może z nim przeprowadzić wywiad pod kątem tematu który mu chodzi po głowie, albo normalne pytania (ale gość anonimowy). 3) Trzeci pomysł.. jest mocno powiązany z drugim. Praktycznie to samo, lecz zamienione w zabawę. Żeby osoby oceniające wywiad, czytające, prowadzące dyskusje.. próbowały zgadywać z kim został przeprowadzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Lutego 2015 #282689 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 3 opcja najlepsza 1,2 przejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 Autor #282694 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Anonimowe wywiady w końcu mogłyby wykorzystać przywilej redaktorski / dziennikarski, czyli zachowanie poufności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 28 Lutego 2015 #282696 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jak dla mnie powinien być dodany dział gazetka. To też należy do działu Redakcja. Jeśli chodzi o twoje propozycje to bardzo głupie propozycje i sądzę, że nie przejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 Autor #282884 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jak dla mnie powinien być dodany dział gazetka. To też należy do działu Redakcja. Jeśli chodzi o twoje propozycje to bardzo głupie propozycje i sądzę, że nie przejdą. Z gazetką jest więcej zachodu niż jest to warte. Są tam zawarte wszystkie tematy i informacje które są dostępne dla każdego częstego bywalca forum, który korzysta z funkcji "Nowa Zawartość". Jeśli moje propozycje wprowadzenia czegoś innowacyjnego są głupie, to może sam wymyśl coś nowego. Wymyśl coś, co nie było wałkowane już kilka razy i nudziło się po tygodniu, dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Lutego 2015 #282899 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ogólnie to proponowałbym włączyć opcje oceniania tematu w recenzje / wywiady. Gwiazdki by się przydzielało anonimowo. Pierwsza opcja git, sam by wtedy poszedł na recenzenta ;d Druga i trzecia, też fajne, ale to już wydaje mi się, że kwestia redakcji, jak będą chcieli to niech tak zrobią, jak nie to nie. Tak byłoby lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Lutego 2015 Autor #281889 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ogólnie to proponowałbym włączyć opcje oceniania tematu w recenzje / wywiady. Gwiazdki by się przydzielało anonimowo. Pierwsza opcja git, sam by wtedy poszedł na recenzenta ;d Druga i trzecia, też fajne, ale to już wydaje mi się, że kwestia redakcji, jak będą chcieli to niech tak zrobią, jak nie to nie. Tak byłoby lepiej No widziałem gdzieś te gwiazdki, fajna sprawa. Pewnie nie przejdzie, przez marudy na forum, którym by to przeszkadzało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283193 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 2) Dla redaktorów.. wprowadzić opcję anonimowych wywiadów. Powiedzmy ktoś się zgłosi do jakiegoś redaktora, że chciałby swoje myśli wypowiedzieć publicznie. Wtedy redaktor może z nim przeprowadzić wywiad pod kątem tematu który mu chodzi po głowie, albo normalne pytania (ale gość anonimowy). 3) Trzeci pomysł.. jest mocno powiązany z drugim. Praktycznie to samo, lecz zamienione w zabawę. Żeby osoby oceniające wywiad, czytające, prowadzące dyskusje.. próbowały zgadywać z kim został przeprowadzony Jako iż jestem redaktorką dla mnie te dwie opcje odpadają. Ja chce przeprowadzać normalne wywiady, a nie bawić się w zgadywanki . Co do pomysłu number one: 1) Jako że recenzji wideo, nikt u nas nie robi i nie robił. Wpadłem na pomysł, żeby zamiast opcji recenzji wideo, zrobić dział "Multi Head Let's Play!". Można by powiedzieć, że niczym się to nie różni.. ale! Jak się napiszę recenzję, to po pewnym czasie jest ona zamykana. Taki Let's Play byłby cały czas otwarty i osoby mogły by się w nim wypowiadać, co chciałby zobaczyć w następnym odcinku. Powiedzmy zacząłem robić Let's Play Gothica 3 i ktoś na początku napisze, żebym przeszedł tą gre jako Mag Ognia. Wtedy osoba robiąca Let's Play może zadecydować czy iść za głosem ludu, czy samemu dalej grać po swojemu Opcja prowadzenia Let's Play spadłaby na recenzenta, żeby nie robić dodatkowych rang i żeby ludzie nie latali znowu za kolorkami. Dużo osób na YouTube ogląda różne Let's Play, a reklama Multi-Heada na YouTube może przynieść nowych graczy. ^^ Myślę, że nie jest taki zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 Autor #283195 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jako iż jestem redaktorką dla mnie te dwie opcje odpadają. Ja chce przeprowadzać normalne wywiady, a nie bawić się w zgadywanki . Tu raczej nie chodzi o to co redaktor chce i czy coś lubi, tylko żeby być bezstronnym i przedstawić jakiś problem lub to co kogoś gryzie, anonimowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283196 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Szczerze moim zdaniem 1 i 2 pomysł jest słaby. Nie myśle aby znalazł się recenzent któremy chciało by się robić filmiki. 2 także słąby, ALE 3 bardzo mi sie podoba, może się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 Autor #283198 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jeśli ktoś się na prawdę ZNA, to będzie wiedział, że punkt numer jeden ma BARDZO duży potencjał przyciągnięcia nowych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 1 Marca 2015 #283201 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 mhmmm "Anonimowo" to ja mogę z samym sobą przeprowadzić wywiad ;d Kto będzie wiedział czy to coś jest prawdziwe ? czy to tylko zmyślona historyjka ? 3) Trzeci pomysł.. jest mocno powiązany z drugim. Praktycznie to samo, lecz zamienione w zabawę. Żeby osoby oceniające wywiad, czytające, prowadzące dyskusje.. próbowały zgadywać z kim został przeprowadzony Tak samo jak wyżej, wymyśle nie stworzone rzeczy, ktoś zgadnie o kim to? taaaaa :] +chyba do czegoś takiego potrzebny byłby nowy dział? bez sensu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 Autor #283202 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283203 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zgodnie z życzeniem, na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283204 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi